Picknickmiddag

Eftersom vädret var helt otroligt somrigt idag (typ 30 grader i solen!) så fick det bli picknickmiddag på lekplatsen. Det passade ju Kitty väldigt bra eftersom hon var ivrig (minst sagt) och ville ut med sparkcykeln…

6 tankar om “Picknickmiddag

 1. Vilka fina, stora bilder det blev! Tycker redan om den här bloggen bättre än den gamla (utseendemässigt, alltså). Och man slipper all hemsk reklam, tack och lov!

 2. Hej Amy! fin blogg, vad snabbt du lär dig, hi hi.Kul med sparkcykel, mina barn älskar att cykla vi bor på en gata där det är återvändsgränd så nu kan dom vara ute och cylkla lite mera självständigt. vi har också haft födelsedagskalas på fredagen fyllde Klara 8år my god!!Så stor vill inte ha dockor mer utan skivor , kläder och pyssel, njut så länge du kan av att få köpa nallar, dockor. vi hade och så en strålande påskhelg så kalaset blev super, med skattjakt ute…och bara lite snö kvar…OCh GRATTIS igen till din egna blogg. Vi hörsKram Jenny

 3. Grattis till din nya blogg!!Vad snabb du var! Jättefina och stora bilder, jag tycker att det här blev jättebra! Kram!

 4. Hej Amy!
  Eftersom jag nästan aldrig kommenterade din förra blogg så är jag ny=) Men vill säga att din blog är så fin och mysig. Bilderna blir mycket bättre här när dom är större! Väldigt positivt. Ha det bra, kram Karolina

 5. Hej Amy!
  Tack för ditt mail om nya bloggen. Den är jättefin och jag är så glad över att kunna fortsätta läsa om ditt liv. Jag gillar din blogg jättemycket och du skriver alltid så fint om dina barn.
  Ha en bra dag!
  Kram och grattis till Kitty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s