Bättre än så här?

Nej, tror faktiskt inte att jag kunde ha det mycket bättre än just nu! Efter en låååång och varm dag med läkarbesök som drog ut på tiden etc struntar jag nu i tvättberget och sätter mig istället med benen högt på vår porch, äter kycklingsallad och spanar in måndagens ”Ebba-program”, en alldeles ljummen kväll. Bloggar gör jag med min iPhone, känns också lyxigt på något sätt!

6 tankar om “Bättre än så här?

  1. Vad skoj att du har fortsatt att blogga! Jag hoppas att du inte sätter någon press på dig själv utan bara bloggar när du själv har lust. Jag ser fram emot flera härliga blogginlägg framöver!

  2. Åhhh, vad härligt. Helt otroligt att det blir så snabba väderomslag!
    Idag står det städning på schemat, i morgon landar svärföräldrarna in i Sverige igen och även om de inte bor hos oss så antar jag att de kommer hänga här en del med killarna. Kram och ha en bra dag.

  3. Tack för att jag får vara med och läsa din härliga blogg! Och hej alla ”Amys-blogg-kompisar”! Kul att ni verkar komma från så skilda delar av världen! Jag representerar Stockholm och här skiner solen idag, 9 grader varmt redan nu på morgonen! Vååååååååååår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s