Kalaset! Några bilder…

Tyckte jag tog massor av bilder på Kittys kalas men det blev ändå inte så mycket bra – svårt att fota på kalas för det är ju full fart hela tiden och man tar liksom i förbifarten… Måste kolla igenom bilderna igen men här är några!Glada Kitty! Några kompisar tog med sig den ultimata leksaken, alltså barn kan leka 100 år med ett sånt här vattenbord!

Grönsaker och dipp, passar perfekt på barnkalas tycker jag, gillas av både barn (okej, inte Kitty men vissa tror jag) och vuxna!

Pajerna blev väldigt goda! Ska lägga upp recept men nu är jag för lat… Dessutom dags att vika lite tvätt – bu…

Prickig vaxduk hittade jag på Etsy, där kan man verkligen fynda roliga grejer. För Kitty var det mycket viktigt med röda och gula partyhattar. De gröna var min idé…

Stella och Kitty ”kalasövade” med partyhattarna kvällen innan…

Stella beundrar storasyster. Kitty är redan storfavoriten!

22 tankar om “Kalaset! Några bilder…

 1. Vilka fina bilder! Min dotter vill bara ha Spindelmannen saker på sitt kalas…och leka ”monsterlekar”. Hoppas att sonen vill ha ett mjukare tema på sitt kalas så småningom 🙂

  • Måste be svärmor om bild på Kittys fina Spindelmannen-tårta, din dotter skulle nog älska den 🙂 Och Kitty leker också bara monsterlekar i skolan just nu faktiskt, kanske blir det mer prinsessor med Stella?!

   • Vad skönt det är att höra att det finns fler små monstertjejer:-) Att det kan vara så kul med läskiga saker så här tidigt hade jag ingen aning om. Trodde att det kom längre upp i åldrarna. Vilken lyxt att få en egen Spindelmannentårta! Ska se om jag inte kan leta upp en sån till kalaset i maj.

 2. Mysigt! Ett sånt där vattenbord måste jag kolla upp, skulle föredra att T lekte med det istället för med alla vattenpölar… Hon har för övrigt börjat ”skriva” på önskelistan till sin födelsedag. Det är ju bara 2,5 månad kvar… Högst upp står ”studsmatta” och jag VILL verkligen inte ha en sån i trädgården (ursäkta alla studsmatte-ägare men de är ju så vansinnigt fula. Och rätt farliga)!

 3. Det såg väldigt mysigt ut! Va söta dina flickor är! En fin vaxduk kanske vore ett bra köp nu när min lille kille håller på att lära sig äta. En på golvet vore nog också bra att ha.. Kram på er!

 4. Så roligt att få läsa din blogg igen=)
  Den är jättefin! Mycket finare än på Mama tyker jag. Det märks att du har lite fria händer.
  Emelie

 5. Fin fina bilder!! Vad är det för träd som blommar så vackert? Vi njuter av snödroppar här nu, så söta. Har en krasslig tjej hemma idag , hon vill inte vara sjuk på påsklovet! Men jag hoppas vi får sova bättre inatt så piggar vi nog på oss. Ska titta på badrumsinrdening i helgen, någon som har några tips o råd, känns som en djungel… HA en riktigt skön fredag allihopa. Kram Jenny

 6. Haha, Stella ser ut att tycka att det är hennes födelsedag också! 😀 SÅ himla glad och söt! Åh, vad kul det ser ut. Härligt att det blev lyckat. Kittys tröja är så fin, visst är det den från Oilily som vi köpte i New York? Kram från Ebba, som sitter och bloggar i London just nu… PS. Har paket från moster kommit fram??

 7. Hej, mycket snygg, ny blogg. Roliga, färgglada bilder! Kitty o Stella är så härligt charmiga, båda på sitt sätt. Ha det gott!

 8. Hej allihop! Så kul att ni verkar gilla nya bloggen 🙂 Jag är väldigt nöjd själv, mycket roligare att blogga här. Ebba, precis den tröjan, kommer ihåg att vi ville ha till oss själva också! Nej, inget paket men det kommer säkert snart! Och måste genast försöka ta bort WordPress och lägga in lite annat kul, men jag har ju dig där åtminstone 🙂 Kram! Michaela, Kitty har en liten fläta men annars blev det dåligt med dem, jag borde allt haft en åtminstone… Cecilia, vaxduk är bäst, finns så många söta mönster också! Beata, tycker också studsmatta verkar lite läskigt och de är ju så himla stora.. Vi hade en liten (typ 1,5 m diameter) rosa studsmatta hemma när vi var små. Mer lagom! Ha en toppenhelg allihop!

  • Mm, det kanske vore nåt. Men skulle också kunna orsaka tjureri av värsta graden… Får se om jag kan få henne att tro att det var hennes idé från början! Eller distrahera henne med ett vattenbord 🙂

 9. Ser ut som ett väldigt trevligt kalas. Min 3-åring har ännu inte upptäckt Spindelmannen men det är nog bara en tidsfråga. Just nu är han som galen i pingviner efter att ha fått se en snutt av Pingviner från Madagaskar. Vattenbord, är det som en grund balja på ben? Kan ju vara något att fundera på att ha ute i sommar som barnen kan leka med. Snart kör vi fredagsmiddag, fredagsmys och sedan är det äntligen helg! Kan du se Solsidan från Philly eller är det begränsat till svenska IP-adresser? Det är en helt fantastisk serie som du annars bara måste se. Kanske Ebba kan bränna en DVD åt dig och skicka så du kan se. Ha en toppenhelg! Kram e

  • Hej! Det verkar vara något speciellt med Spindelmannen, men jag har en aning svårt att förstå det… Ja, vattenbord är precis som en balja med ben och så finns det ofta lite olika lekgrejer i typ ett hjul som snurrar när man häller vatten på etc. På ett 4 juli-kalas vi var på förra året lekte Kitty + två andra barn i hennes ålder vid bordet 2 timmar eller så alldeles koncentrerat, guld värt för oss föräldrar 🙂 Härligt med fredagsmys! Åh, såg faktiskt just ett avsnitt av solsidan och det var ju så kul, tyvärr låg bara senaste avsnittet, midsommarafton, ute på tv4 men det kanske kommer upp fler? Eller så får jag önska mig! Ha en härlig helg ni också, kramar 🙂

 10. Tack för att jag fick adressen!, jätte fin blogg!. Hoppas du lägger ut pajrecepten snart, de verkar smarriga!!, pajer är ju så praktiskt och gott! =)

 11. Ännu en läsare från gamla bloggen har hittat hit.. Ser ut som om kalaset var mycket lyckat! Kitty har blivit så stor nu. Så söta dina flickor är!

 12. Hej Jennifer och Cecilia, välkommen hit! Ja, paj är verkligen praktiskt, undrar om det inte får bli det på mitt födelsedagskalas också… Kittys kalas var riktigt lyckat, så roligt att se henne nöjd och belåten!

 13. Hoppas du fick grattiskortet till Kitty?! Bilderna börjar likna VR-bloggen igen, vet inte om det beror på typsnittet eller att du använt digitalkameran mer men starka är de! Gillar din bylinebild, sammanfattar nog dig ganska bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s