Vintage…

En hel del som lockar mig i KappAhls nya ”vintage”-kollektion, men det måste nog ses i butik också…

Ännu en varm dag här hos oss. Jag har varit ute en liten springtur (yttepytte ont i halsen som jag försöker glömma bort, alla är förkylda och hostar här hemma nu, usch och fy!!!) och nu dusch sen biblioteket. En dag i all ensamhet, inte riktigt min grej men det är ju så det är att plugga…

Ha en härlig torsdag!

7 tankar om “Vintage…

  1. Hej! Ser fint ut men vågar inte gå dit eftersom jag redan totalt snöat in på Lindex babykläder åt min lilla Stella 2 mån. Så fina retro-tryck med bondgårdsdjur, Mumintroll och pyjamasar med moln. Amy du länkade även dit för ett litet tag sedan och det är så söta tryck på kläderna.

  2. Karin, redan bokat in en lindex-tur med min bästa shoppingkompis när jag kommer till götet om en månad – så mycket bebisfint 🙂 mumintrollen också ja, måste kolla om det finns i kittys stlk för vi läser en del muminböcker just nu!

  3. Jag var och tittade på KappAhl idag. Tyckte dock att kläderna kändes ganska billiga i materialet, och inte fint figursydda. Kändes som vilka kläder som helst på HM enligt mig. Klänningen här ovan tex är ju jättefin på bilden men var ganska… slapp, liksom, i verkligheten. Precis som de övriga vuxen-kläderna. Barnkläderna däremot såg fina ut.
    Jag hittade dock en jättefin kofta (http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_328609_F_1.jpg) som dock hade pärlor som knappar – mycket finare än på hemsidan, och ja hela koftan är finare än på bilden faktiskt. Ser lyxig ut. Sen köpte jag en vit blus i vintage-kollektionen också, men den hittar jag inte på hemsidan.
    På det stora hela är jag besviken, jag tyckte allt såg så fint ut på hemsidan, men inte lika fint i verkligheten. Samtidigt så är det ju ”bara” kappahl och inga lyxgrejer..

  4. Hej Minna! Tack för rapporten, det är ju ofta så tyvärr – bilderna ser finare ut än verkligheten… Koftan var väldigt söt, en vit eller krämfärgad blus är jag på jakt efter till sommaren, låter som om du gjorde bra köp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s