Dagens chock

Kitty väljer ut den här supersöta blusen, i totalt chocktillstånd kan jag inte låta bli att köpa! Stella Mc Cartney för Gap Kids var faktiskt jättefint i verkligheten! Nu lunch på Max Brenner med Stellas tre bebiskompisar!

15 tankar om “Dagens chock

 1. Wow Kitty! Can we start buying you smocked dresses soon ;-)? It’s a lovely shirt K! Lagom girly. Looking forward to seeing you racing around Marstrand in it! Kram from a wonderfully sunny Gbg (but no cherry trees. Boo.)

 2. Jag var och kollade in Kappahls nya vintage kollektion idag. Verkligen jättesöt men det var ju inga praktiska vardagskläder utan snarare fin/fest så jag la band på mig och köpte ingen bara för det var fint. Får se om jag ångrar mig senare i veckan och det finns något kvar då i rätt storlek till dottern ; ).

 3. Hej Amy! Kul att din nya blogg är igång, den är superfin! Härligt att du nu kan sätta din egen personliga prägel på sidan. När jag ser kalasbilderna blir jag inspirerad att planera för mitt kommande födelsedagskalas (lika roligt att planera oavsett om man fyller 4 eller 30 🙂 Må så gott! Kram

 4. Hejsan! Andrea, tack 🙂 Så roligt att kunna pyssla och fixa själv. Veronica, visst är det kul med födelsedagsplaner, tror allt jag måste ordna kalas på min födelsedag i år också, det är ju ändå inte varje år man har turen att fylla år på en lördag… Rhian, exactly Kitty’s thought (as interpreted by her mother) and she is planning on wearing it with denim cutoffs in the near future! Cecilia, ibland är det bra att träna självdisciplinen lite 🙂 Lotta, visst är det trist när barnen inte inser att något är hur fint som helst?! Harriet, who knows, dresses might be next? Hmmm, men Kitty i klänning känns konstigt på något sätt. Kramar allihop

 5. Hejsan Amy!

  Hittade hit via Facebook.
  Vilken fin blog du har. Kul att läsa om mammaliv i Philly. Vi hade också 30˚ häromdagen, puh, men ljudet av flip flops överallt var såååå välkommet.
  Kollar du på Jamie Oliver’s Food Revolution? Som tur är vill inte mina barn äta skolans mat. Puh, igen.

  Annelie

 6. Sååå söt. Tyvärr väljer Felix bara kläder med racerbilar om han får välja. Som Blixten. Kramilikram

 7. Så fin hon kommer att bli!!! Min dotter använder bara sina två Spindelmannen tröjor …hoppas att lillebror blir mer lättflörtad när han blir äldre…men storebror ville bara ha skjorta, fluga och väst…så det blir inte alltid som man tänkt sig…:-)

  • Lovisa, så skönt att höra någon annan som har det som jag 🙂 Eller åtminstone som jag har haft det, de senaste månaderna har Kitty helt plötsligt börjat tycka om lite mer varierad klädsel och det är kul! Klart hon ska få ha sin stil och inte känna sig ”utklädd” men det är ju tråkigt när det bara är en eller möjligen två tröjor som gäller vareviga dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s