Hundars matvanor i Philly

Är inte detta lite väl… Hmm, jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Skeptisk till det här med raw food till oss människor, så en diet bestående av frozen yoghurt och raw food till hundar är väl ändå lite överdrivet? Vad tycker ni därute som inte bara är bloggläsare utan även hundägare?

Hoppas ni har en härlig helg!

7 tankar om “Hundars matvanor i Philly

  1. Ja. vi har ju en 10mån basset som äter det som hunduppfödaren rekommenderat, ett helfoder som är köttbaserat, men det finns så olika åsikter om hundmat och uppfostran att det nästan är som för barn och deras mat och uppfostran…..”Raw food” Om det är bara rått kött skulle nog Svea gärna glufsa i sig det..he he..men om det är råa grönsaker så tror jag hon spottar ut. Hon har ”städat ”under köksbordet och av misstag fått något majskorn eller gurka bit att tugga på men det gillar hon inte…Ha det bra Kram Jenny

  2. Undrar vad hundarna tycker om det? Om dom gillar raw food så kan det väl vara kul för dom som omväxling ibland. Läste förresten en artikel GT idag om torrfoder till hundar och att det inte är bra. Det är så processad mat och upphettningen vid tillverkningen förstör vitaminer och näringsämnen. Enligt artikeln är det bäst för hundarna att äta samma mat som vi människor gör. Citat: ”Hundar är allätare som från början delade sin mat med människorna.”
    Om man nu tror på att raw food är bra för oss människor så borde det i sådant fall vara bra för hundar också…

  3. Det låter ju ganska konstigt att frozen yoghurt (eller raw food för den delen) skulle vara bra för hundar… Hundar är ju köttätare av naturen. Dessutom är ju inte mjölkprodukter tillåtet inom raw food, så de är inte så konsekventa heller.

    Jag köpte nyligen en bok som heter Raw Food på svenska, (om mat till människor) och den är väldigt spännande och har en del recept som ser goda ut. Men jag tror att det är viktigt att äta en sund och blandad kost, och jag gillar verkligen lagad mat, så jag kommer nog bara använda boken som inspiration ibland. Tror att det är farligt att bli extrem vad gäller mat, åt vilket håll det än gäller.

    Här i Oslo är det nästan sommarvärme idag, så nu ska jag sätta mig i solen med en stor burk chokladglass 🙂 Hoppas solen lyser på er med!

  4. En av våra hundar äter någon form av raw food, fruset rått kött i någon blandning. Vi blev rekommenderade det eftersom hon hade besvärliga eksem i öronen. Hon älskar maten och öronen blev bra, så hon får fortsätta på dieten. Frozen yoghurt har vi inte gett henne, men det skulle hon säkert uppskatta, det mesta smakar bra både för henne och de andra hundarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s