Twitter

Hmmm, bara en liten fråga… Ni därute som twittrar, vad ska man twittra om egentligen? Det känns lite konstigt tycker jag! Som en slags ständig kommentar om vad man gör? Men det blir ju rätt tjatigt! Typ just nu: ska gå ner i källaren och stoppa vita tvätten i tumlaren, sen laddar jag om med en omgång mörkt… Hallå vad tråkigt. Nej, man ska väl skriva påhittiga små idéer som man kommer på kanske, eller skojiga iaktagelser. Ja, så är det nog. Hoppas jag får några sådana imorgon! Mest tyckte jag egentligen att liksom såg lite piffigt ut med twittrandet på sidan av bloggen…

8 tankar om “Twitter

 1. Ja, men eller hur, vad ska man skriva på twitter!! Ja tyckte faktiskt det var kul när Ebba o Annika L twittrade på melodifestivalen, då dök det upp så kommentarer i ruta, fyndiga och roliga, då funkar det. Hoppas du får några ”twitter moments” idag, ha ha..Vi verkar ha en strålande solig dag att se fram emot, härligt. Kram Jenny

 2. Ja det ser ju häftigt ut med twitterlänk på bloggen. Men jag vet inte riktigt heller vad jag ska ha det till. Känns som om man har ju det i facebook i alla fall. Hoppas du har en finfin dag. kramar

 3. Tack! Nu har jag också hittat hit och nu ska jag läsa i kapp. Hemskt trevligt tycker jag att det ska bli. Ha en bra dag!

 4. Du kan ju twittra ut dina blogg-inlägg så att folk som har dig på twitter ser när du har uppdaterat din blogg (så gör jag!). Annars kan man ju Twittra om små saker som kanske inte är värda att göra ett helt blogg-inlägg om! Bilder, länkar, tankar… Du kommer nog in i det! Det är roligt och du kan ju Twittra från din iPhone dessutom!

 5. tja, om jag skulle twittra om mitt liv just nu vete sjutton om nagon skulle vara intresserad av att lasa :-). fast man kan ju saklart alltid framstalla saker och ting betydligt glamorosare an vad det ar. fast sangstund pa svenska kyrkan tror jag nog inte att manga skulle vilja lasa om. men att hanga med ethan hawk, hans nya fru och deras lilla clementine i lekparken, det ar nog lite roligare :).
  tur att man kan ha lite vardags glamor.

 6. Jag tycker twitter är galet överreklamerat. fattar inte vitsen.
  Följer inte en endaste person över twitter. HUR intressant kan det vara…
  Som du säger:
  NU går jag ner i källaren och tvättar…
  Tillbaka, pasta till middag.
  NOOO, jag avstår både från att twittra själv och läsa andras twittrar.
  PUST.
  Intresseklubben noterar, liksom 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s