Most disgusting thing ever…

Jag fixar alltid något litet kvälls-snacks på kvällen. Det är en rutin/vana eller vad jag nu ska kalla det som aldrig ruckas! Igår tyckte min man det såg äckligt ut… Men the most disgusting thing ever var allt överdrivet tycker jag! Lite saltlakrits, persikojello + ricottaost (detta tyckte han var allra mest yuck) och så två små KitKat. Vad är era godaste kvälls-snacks?!

17 tankar om “Most disgusting thing ever…

 1. Jag kan med lätthet trycka i mig allt med choklad framåt kvällskvisten. Chokladpudding med vispgrädde, eller vaniljglass med chokladsås tex.. Lyxar till det med Ben & Jerry´s ibland och då slinker det ner Cookie dough eller Half baked. Mums!

 2. Rolig combo, ha ha. Jag har haft popcorn period, ostbågar, nu är jag inne i en mack period, sitter just nu och mumsar på färsk ”barkis” med philadefia ost o sallad o earlgrey te. Mums, nu väntar nattning, inte så ofta gonattsånger men istället läsning ”Lasse Majas detektivbyrå” mysiga böcker.. rekomenderar när Kitty blivit lite större. Kram Jenny

 3. Låter inte alls så yuck tycker jag 🙂 Försöker hålla mig från att äta så mycket om kvällarna, men igår bakade jag bröd så då kunde jag helt enkelt inte stå emot en varm ostmacka med te… Lockar nog lite ikväll också… Men min man kan nog få ihop mycket yuck:iga kvällsmål, så som igår när han slängde ihop en ostmacka med gurksallad och ketchup på. Det tycker jag var ganska disgusting 😀

 4. Låter som en härlig blandning! Själv gillar jag att blanda olika salta nötter med mörk choklad och torkad frukt i en skål. Nu på våren är ju glass väldigt gott också.

 5. I think i’m with your husband there. Cheese and jelly AND saltlakrits?! That said, I had porridge with peanut butter for breakfast yesterday.

 6. Min bästa vän är blendern!! Jag brukar göra smoothies; bara slänga i 1 banan, en näve valfria frusna bär (brukar ta blåbär eller jordgubbar) och några dl juice, bättre att ta lite och spä till önskad konsistens (äppel, apelsin eller mango). När jag känner mig extra nyttig har jag i några teskedar krossade linfrön också. Mixa i 1-2 min tills det är en slät dryck. MUMS!!

  Hittade detta receptet nyligen och det är en favorit; ”flytande äppelkaka”:
  Mixa 2 äpplen (dela i mindre bitar), 2 dl vaniljyoughurt, 1-2 dl äppeljuice, 1 tsk kanel och 1 tsk kardemumma. Kör i blendern tills allt är mixat till en slät dryck. MUMS IGEN!!!

 7. keso, apple och kanel for tillfallet. Eller Avocado med A Vogels Herbamere ortsalt med feta ost kuber. Eller vanlig hederlig fralla med cheddar ost och apelsin marmelad. Eller- hm listan kan visst goras lang

 8. Helst vill jag äta chips och choklad. Varje kväll. Men eftersom jag är en mullis på god väg att bli en riktigt tjockis så försöker jag hålla mig till grönt te och ett äpple, om jag måste ha nåt. Funkar ibland, ibland inte…

 9. Tack för alla era kvälls-snacks-tips!!! Erica, den där äpplekaka-smoothien låter supergod, måste testas snart! Vilken bra idé. Caroline, keso+äpple+kanel gillar jag också, brukar blanda keso och yoghurt ibland, låter lite skumt men faktiskt gott… Och en smörgås med ost och marmelad + stor kopp te har ju väldigt hög mysighetsfaktor! Beata, jag skulle nog helst äta godis, chips och choklad varje kväll också egentligen, du kanske ska ta äppleskivor och doppa i lite yoghurt blandad med kanel + aningens brunt farin, så blir det lite mer ”snacksigt” liksom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s