Rätt så töntigt…

Förra veckan insåg jag att Stella äntligen kan ha sin Sonia Rykiel för HM-tröja. Faktiskt sitter den lite tajt runt magen, men ärmarna är jättelånga… Kitty och Stella matchade hur gulligt som helst när vi lunchade på stan med Stellas bebiskompisar. Jag var mycket sugen på att dra på mig min Sonia-tröja också, men insåg att det skulle vara höjden av töntighet. Men måste man vara så cool när man snart fyller 32?! I vilket fall tog jag den randiga halsduken – lite lagom töntigt bara!

11 tankar om “Rätt så töntigt…

  1. Ha, ha. Jag och min son matchar ofta (oavsiktligt). Både han och jag har mycket randigt och mycket i blått. Ser lite kul ut ibland. Men oftast tänker jag inte på det. Men ibland får jag väl erkänna att det är lite kul att vi matchar 😉

    • Randigt gillar jag och Kitty också 🙂 Och så har vi bägge gröna vårjackor. Det blir ju lätt så att jag köper sånt till Kitty som jag själv skulle kunna tänka mig att ha!

  2. Snyggt! Man kan och får visst det matcha sina barn, det brukar jag göra dvs att de båda är matchade men även jag. I morgon ska vi på barnkalas och då blir det likadana kläder för båda killarna. Jag har äntligen kommit igång lite med att röra på mig. Förutom barnvagnspromenader så promenerar jag nu 3 kvällar i veckan med en mammakompis. Nu hoppas jag att inspirationen håller i sig (2 veckor avklarade) och att det ger resultat. Så småningom ska jag försöka börja springa också. Kram och ha en super-duper-helg…

    • Ja, men visst är det roligt! Härligt med kvällspromenader, så bra när man kommer igång med någon slags rutin! Kram, nu är det dags för frukost och tidningen här…

  3. Ahhh sa sota ni ar! Hurra for nya bloggen- kanon bra ju! Idag far jag fin fint Sverige besok i form av gravid basta kompis. Som jag har langtat!

  4. T hade sina Rykiel-tajts idag, svart klänning och randiga tajts och svarta converse :-). Dock är de ganska rymliga och lite för korta på henne, i strl 110. Inte så konstigt om man matchar litegrann, det är klart man köper kläder man själv gillar! Fast när hon får välja själv så matchar hon inte direkt ihop saker och ting som jag vill…

  5. Vad snabbt du kom igång med nya bloggen, typ nästa dag! Hoppas du fick grattiskortet till Kitty?! Bilderna börjar likna VR-bloggen igen, vet inte om det beror på typsnittet eller att du använt digitalkameran mer men starka är de! Gillar din bylinebild, sammanfattar nog dig ganska bra! När jag var liten hade jag och mamma likadana stickade lila koftor minns jag, tror småtjejer gillar sånt. Man får ju passa på så länge det går…

  6. Beata, tightsen är lite skum modell på Kitty också tycker jag, kommer inte ihåg vilken storlek jag köpte… Men det låter som en fin outfit 🙂 Angelina, visst får man! Sandra, ja, tack vad gulligt!!! Visade för Kitty 🙂 Bilderna blir mycket större i den här bloggen, tror det ser bättre ut då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s