Ensam hemma

Nej förresten, det stämmer faktiskt inte – Kitty och Stella är ju här men de ligger och sover… Jeff har en jobbgrej ikväll och jag sitter här för mig själv. Mycket nöjd med att en stor hög tidningsfavoriter (InStyle, Allure, Self) kom med posten igår, dessutom har jag inte sett Ebbas program från måndagen. Tror att jag kan ha en riktigt mysig kväll! Och så Ben & Jerrys i frysen.

Hoppas att ni har en härlig helg allihop!

10 tankar om “Ensam hemma

  1. Så kul med nya tidningar när de dimper ner i brevlådan! Själv väntar Afternoon tea i ef men vänner på ”stan”, vi ska bläddra i tidningar o prata strunt. Trevlig helg. Kram Jenny

  2. Åh vad mysigt. Är också ”själv hemma”. Här sovs det också och jag har laddat med nya Mama och Elle, samt en kopp kaffe. Mysigt värre. Kram kram

  3. Jag kan tänka mig att det finns mer smaker på Ben&Jerry-glass i USA än i Sverige? Eller egentligen glass överhuvudtaget där borta… Fusk! 🙂

  4. Vad, jag som prenumererar på Allure och trodde att jag fick den ungefär samtidigt som de i USA. Jag fick just numret med, eh, vem var det nu då? Någon som sjöng i alla fall…

  5. Michaela, ja vem var det nu, hmm… Detta var i alla fall maj med Catherine Zeta Jones, henne har man inte sett på ett tag tycker jag! Nilla, glass finns här i mängder, minst sagt 🙂 Lena, Andrea, Fröken I, det var en mysig kväll! Lotta, usch, sån blir jag också ibland, så irriterande, och så går jag och tänker att ”jag måste njuta av min lugna kväll” men så går det inte… Jenny, låter härligt!

  6. Bakade bananbrödet med min son igår och oj vad gott det vart. Bytte ut det vanliga mjölet mot fullkorns vetemjöl och resultatet blev mums. Tack för att du fick mig att pröva brukar inte baka så mycket men det var enkelt så nu kanske jag vågar mig på att baka mera. Hoppas ni haft en härlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s