Buhu

Hej igen! Tror inte att jag kan lägga in mer än ett inlägg under favoritrecept, så tjatigt… Men jag tänkte göra en matkategori, eller snarare några stycken – och så kan jag ju göra ett ”register” under favoritreceptfliken. Vad tror ni om det?! Sitter här och spånar lite bara…

3 tankar om “Buhu

  1. Ja gör det! Och du snälla, kan inte du lägga ut ditt recept på det där brödet som du gav Ebba i juklapp dvs alla ingredienser i en burk. Jag gjorde det där brödet några gånger sen lyckades jag tappa bort receptet. Det var supergott!

  2. Låter bra!

    Gjorde banan-muffinsarna från mama-bloggen. Stack ner ngra frusna hallon o smaksatte m kardemumma istället för kanel o kryddnejlika. Blev mkt gott! Tack för receptet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s