Lådcyklar!

Michaela, tack för länken om lådcyklar – supercoola ju! Och intressant att de faktiskt ersatt bil för en del. Vi har ingen bil här än så länge – har tänkt att vi avvaktar tills vi känner ett stort behov och det har vi inte gjort. Men det som jag kan sakna är att åka till mataffären lite längre bort med roligare varor… Och då skulle lådcykel eller cykel + cykelvagn funka perfekt. Även för andra små ärenden skulle det vara bra… Tack för roliga och bra idéer allihop!

Nej, nu måste jag stänga datorn, Kitty sitter bredvid mig och vill ha sin välling: ”Mamma, du är sååååååå långsam…” och jag hör Stella-joller från hennes rum. Dags att köra igång morgon-racet!

4 tankar om “Lådcyklar!

 1. Ja, de danska cyklarna är ju supercoola och så bra att ha barnen framför sig.
  Trader Joes! gillar den affären!! Saknar Amerika…

 2. Hej Amy,
  När jag bodde i USA (San Diego) fick jag en cykelvagn och cykel i Mors dag present. Var suveränt att cykla runt med längs boardwalken (men inte på helger, då var det för mycket folk) Sen släpade jag hem allt till Sverige (nja, flyttfirman) och använder min cykel med vagn massor här i Helsingborg. När sönerna var 1 & 7 kunde jag stoppa in dem båda där bak och sen satt storebror och läste böcker för lillebror när jag cyklade med honom till skolan. Så gulligt! Nu är de snart 4 & 10, så nu har jag bara en där bak. Han älskar att sitta i cykelvagnen.
  Lycka till med cykelfunderingarna/inköpen
  Kram,

  • Låter ju fantastiskt! Ingen tvekan om att vi borde ha cykel cykelvagn, nu måste jag peppa maken, kanske kan fixa redan till helgen, åh så kul 🙂 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s