Mammamode

Efter att ha funderat lite på praktiska skor till våren bläddrade jag lite i InStyle innan jag somnade. Tror ni inte att där också fanns en artikel som handlade om mammamode, lite kul! Men den slutade (typ) med att tjejen bytte från helsunkig joggingdress till boots med 4 inch (jättehög!!!) klack, tighta jeans, någon slags designer-frackjacka och blommig blus. Hallå? Något mittimellan tror jag de flesta är på jakt efter, det är väl ingen utmaning att se snygg ut i skyhöga klackar och en dyr kavaj, om ni förstår vad jag menar?

På biblan nu, måste köra igång… Men imorgon blir det hemmadag med mina flickor – mysigt! Trots att dagen också innehåller inte mindre än 3 läkarbesök… Soligt väder så vi kanske kan ta med oss picknick!

6 tankar om “Mammamode

  1. Jag har aldrig håret utsläppt! haha!

    Jag såg också den artikeln in InStyle. Jag skrev en artikel till min Mother’s Group om mamma mode och ”breaking up with frumpy”. Det är klurigt att matcha lekplats, kexfläckar och style! kram!

  2. haha vad roligt att ni också har uppsatt hår jämt…jag släpper ut det för min mans skull när vi ska gå ut…och förresten tajta jeans är så obekvämt, jag gillar flare…smala uppe och sedan vidare neråt benen, skönt och snyggt tycker jag! köper alla mina kläder på HM lyxigt va haha.

  3. Jag skulle vilja se den mamman traska i sina klackar några kilometer i snöslask till dagiset och sen bära hem en trotsig unge 😀 Jag har gjort det en gång och gör aldrig om det 😉

  4. Du får börja lägga in fler outfit-bilder, jag gillar din stil och du har ju en schysst, totalt osunkig, mammastil! Jag är alldeles för svennig och tråkig för tillfället men har köpstopp tills jag uppnått några träningsmål (den där Olga RÖnnbergs fel, alltihop…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s