Hos doktorn

Hej! Sitter nu i ögonläkarens väntrum, Stellas ögon ska kollas. Har en känsla av att vår väntan kan bli låååååååååång… Så är det ofta hos läkare här tycker jag. Klart att det kan bli förseningar men här är 45 min väntetid snarare rutin, grrr… I vilket fall går det ingen nöd på oss – Stella tuggar på sina leksaker, Kitty leker med ett garage + tittar på Dora. Själv underhåller jag mig med att testa min nynedladdade app hipstamatic – kul!

3 tankar om “Hos doktorn

  1. Hoppas det inte blev alltför långa väntningar hos doktorn igår. I synnerhet när du skrev att det skulle bli hela tre läkarbesök!

  2. Tillbringade drygt två timmar hos ögonläkaren, men k s var så duktiga att jag nästan sprack av stolthet 🙂 Sen ingen väntan hos vår vanliga doktor och kitty fick tre sprutor och var så modig. Tur att bara min man fick höra på skrytet om våra flickor igår, hihi…

  3. Vad härligt att det gick bra idag 🙂 . Här har vi varit på 6månaders kontroll och fått två sprutor. Lill-myris skrek som bara den, lilla stackarn. Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s