Mera, mera, mera

Mycket trevlig shoppingdag, avslutade med att köpa en födelsedagspresent till mig själv på nätet, ojojoj… Because I’m worth it, eller något i den stilen, hmmm… Nja, men ibland får man slå till! Tycker ni inte det? På outleten hittade vi skor till mannen, superfina matchande OshKosh-hängsleshorts till Kitty, Stella och några andra barn i kompiskretsen – åh vad söta de kommer bli. Och så lite smått och gott som det alltid blir. Stella hängde på och var nöjd och belåten med att sitta och spana efter nya kompisar – en mycket social typ är hon. Allra mest nöjd var hon dock när det blev dags för mat. Hon har haft en riktig matvraks-dag! Sitter och bangar med händerna och stirrar på maten med galen blick. På spisen står nu en kastrull med några burkar kondenserad mjölk och kokar – ska göra banankolapaj. Min absoluta favorit. Och så kanske jag smakar på lite kola ikväll också… Dags att läsa saga för Kitty!

Lyckas inte riktigt fånga den där galna blicken på bild…

5 tankar om “Mera, mera, mera

  1. Men självklart är man värd allt man kan komma på! Så länge inte män kan föda barn så har de inget att sätta emot… 😉 Det känns faktiskt lite lyxigt att köpa present till sig själv, inte ofta jag gör det, men när jag väl gör det så är det helt underbart! Hoppas att du får en kanonbra dag imorgon. KRAM Lotta

  2. Senaste avsnitten av Leilas bak-program var det amerikanskt tema och då gjorde om en sådan slags paj. Lite annorlunda var den dock så vill du göra en annan slags variant någon gång så gå på recept.nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s