Roligast

Alltså roligast just nu – helt klart Maria Montazami, har fixat pajer här i köket (och ätit dulce de leche, gjorde lite extra…) och samtidigt tittat på en massa avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Och Maria Montazami får mig verkligen att skratta högt! Samtidigt är hon på något sätt en människa man gillar tycker jag. Äsch, känner henne såklart inte i verkligheten, men hon verkar snäll och omtänksam! Hihi.

Nej, dags att sova, lite pirrigt så här dan före dan. Trots att jag firat rätt många födelsedagar vid det här laget. Förresten, Jeff och även hans kompis som kom över en sväng nu ikväll tycker det är alldeles hemskt att jag fixar mitt eget födelsedagskalas, alltså bakar pajer och sånt. Men hallå, jag har haft en helmysig kväll här i köket och så får jag precis den maten jag har tänkt mig också. Inget fel på det väl!

Godnatt!

33 tankar om “Roligast

 1. Grattis på födelsedagen! För visst är det idag ? Jag hoppas att din dag blir härlig!
  Soliga vårkramar från Göteborg.

 2. Grattis på födelsedagen och njut av din dag! Här i Stockholm är det fint väder – ska fira helgen med en cykeltur till Brunnsviken/Ulriksdal.

 3. Grattis på födelsedagen, hoppas du får ett jättetrevlig kalas! Jag tycker också att Maria är bäst har blivit helt beroende av programmet. Hennes kommentarer och tankar får mig verkligen att skratta så tårarna rinner:-)) Jag har också fått det intrycket att hon verkar jättesnäll och omtänksam.

 4. Grattis på födelsedagen! Visst är Maria skön?! Jag märker att jag ibland har börjat prata som henne och börjat smeta på läppstift både i tid och otid… 😉

 5. Grattis på födelsedagen!
  Hoppas att du får en supermysig dag (är det 31 eller 32 du blir)?

  Vår efterlängtade kotte kom äntligen i onsdags och det blev en Oxe, precis som du.
  Känns bra, ni verkar ju vara ett tryggt och lugnt släkte 🙂

  Kram Marie

 6. Jag säger också grattis på födelsedagen!

  Visst verkar Maria Montazami vara en mysig person. Det är lite roligt för en kompis till mig har varit ihop med henne för länge sedan, då han (och hon) bodde i Västerås. Hade jag träffat henne i verkligheten så är jag rätt så säker på att jag också hade fallit för henne. Hon har en härlig utstrålning och så ser hon riktigt bra ut också.

 7. Ett stort grattis på födelsedagen! Jag gillar också att stöka i köket och fixa till kalas när jag fyller år – känns trivsamt på nåt vis.

  Kram!

 8. GRATTIS på födelsedagen!
  Ja, Maria Montazami är verkligen en underhållande person, man skrattar så tårarna rinner, t o m mannen har börjat titta när hon visar sig i rutan. Dessutom så verkar hon genuint snäll och ganska ”vanlig” i positiv bemärkelse.

 9. Grattis Amy!
  I övrigt håller jag fullständigt med dig, vi äääälskar oxå Maria Montazani, hennes ” tassels” och att
  ” det tinglar” 🙂

 10. GRATTIS på fölsedagen! Hoppas att du blivit firad ordentligt och inte behövde stå i köket hela dagen idag också! Älskar Maria, läser hennes blogg med hennes röst i huvudet, hon är härlig. Du med!

 11. Grattis pa fodelsedagen!
  Hoppas du haft en superdag och blivit firad med bubble och en massa paket. Forhoppningsvis har ni haft lite med tur med vadret an vad vi har har i New York idag, fast det ar ratt mysigt med regn ibland.
  Onskar att jag var lika pysslig i koket som du, jobbar pa det :-).

  kram
  kristin

 12. Hej!
  Grattis på din dag! Hoppas att kalaset bli lyckat!
  Jag gjorde den spenat/feta/tomat paj receptet som du la ut för ett tag sedan, blev lyckat och super gott! Gjorde det med glutenfritt mjöl och det funkade super!
  Kram!

 13. Här är ett stort grattis från Oslo också:
  Gratulerer med dagen 🙂
  Hoppas du haft en toppendag!!
  Kram från Erica

 14. Gratulerer så mye med dagen som var 🙂 Håper dagen ble vellykket, og at du fikk en fin feiring med hyggelig mennesker, god mat, masse kaker og spennende pakker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s