Tack!

Tack för alla gratulationer på min 32-årsdag! Skrev (knattrade på min iphone!) just ett inlägg som jag inte ser nu, undrar om det försvann eller ploppar upp? Vi får se… Ha en bra måndag allihop!

11 tankar om “Tack!

 1. Ja det försvann nog, grrr, ni som har iPhone vet att det ändå är liiiite tjatigt att skriva på den. Oh well, nu ska här jobbas på biblan, iphonen förpassas långt ner i väskan!

 2. Lite i efterskott,

  Stort grattis på födelsedagen!
  Hoppas att du hade en underbar dag med familj och vänner!

  kram,
  Victoria

 3. Du är nu ”godkänd” av min make… 🙂
  Lagade spenat/feta/tomat-pajen igår och han brukar vanligtvis inte vara särskilt förtjust i pajer (förutom söta sådana) men den här älskade han. Trodde att jag själv hade hittat på kombinationen/receptet men valde att vara ärlig och berätta att jag hade läst det på din blogg. Han är ytterst tacksam och ser fram emot nya recept som vi kan prova…
  Nu ska lillis och jag iväg och handla 1-årspresenter, han får hänga med trots att det är till honom jag handlar (han fyller 1 år på fredag). Kram och ha en härlig dag!

   • Det blir inte så många paket eftersom vi har ”allt” från storebror men han ska få en egen lära-gå-bil dvs kombinerad vagn (vi har en Brio sedan tidigare) och bil man kan sitta på och sparka sig fram. Den ser ut som Blixten McQueen så storebror kommer bli svårt avundsjuk… Sedan blir det en hel del bebisböcker, de vi hade till Nils har nästan alla gått sönder och så lite kläder. Jag hoppas bilen blir en succé!

 4. Grattis grattis! I efterskott kanske? Har ingen koll på tidsskillnaden riktigt 🙂

  Är bara tvungen att tala om att jag gjorde spenat,feta, tomat pajen häromdagen och bjöd mitt mamma gäng på (vi e fyra, alla med söner som är runt 10 månader) till lunch. SUCCÈ! Så jädra musig! Nu har jag tipsat fler stycken om ditt mumsiga recept 🙂

  Älskar din nya, egna blogg! Har läst din blogg länge, ända sedan du började på VR. Du har en perfekt mix av allt!

  Kramar!

 5. Tack för alla gratulationer! Och så kul att pajerna verkar passa oss alla bra 🙂 Och tack för bloggkomplimanger Aggie! Nu ska här sovas, godnatt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s