Blandade sötsaker!

Ägnade söndagen åt att det det lugnt efter allt födelsedagsfirande (ja, så vilt var det ju i och för sig inte…) och nu har jag haft två långa (och faktiskt rätt trevliga) dagar på biblioteket. Pust! Mycket att banka in i huvudet och tiden går alldeles för snabbt just nu tycker jag. Försöker vara disciplinerad och lägga min iPhone utom räckhåll – men några små surfpauser är ju okej…

Till exempel fick jag syn på världens gulligaste bebisbild på Olgas blogg, ni måste titta. Fint med tvillingar! Extraknäckte som barnvakt för två supersöta ettåriga tvillingpojkar ett tag efter college och det var riktigt kul. Men jag njöt av att sjunka ner i soffan när jag kom hem, ojoj… Olgas blogg är förresten mycket läsvärd, speciellt om ni har något slags ”kom-i-form-projekt” på gång såklart, men även annars!

Mera gulligt: gillar Kavats klassiska barnskor och ett par små röda ”Kotte” önskar sig Stella – nej, jag har såklart inget att göra med det… Men de är väl dyra och jag gissar att Stella inte kommer gå särskilt tidigt, får se om jag hittar någon rabattkupong eller så hemma i Sverige.

En tanke på “Blandade sötsaker!

  1. Men de allra första skorna får ju vara dyra, och söta, och så gulligt små! Dessa kommer ju att sparas för livet (eller, jag har mina kvar!)
    Hoppas att helgen har varit bra, gratulerar dig här i efterskott istället! När är det sluttentor? Duktig du är som kan sitta och plugga också, förstår att du går hemifrån för att göra det, jag hade aldrig klarat det hemma. Ta hand om er och ha en härlig dag. KRAM Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s