Nej!!!!!

Svalt och skönt idag och imorgon – runt 15 grader. På torsdag blir det varmare, ännu varmare fredag. Och på söndag (ni vet, då jag ska springa 16 km!) så ska det visst bli 31 grader varmt. Och åska! Nej säger jag! Usch, helt perfekt springväder just nu ju, kunde det inte hålla i sig några dagar till…

5 tankar om “Nej!!!!!

  1. Jag gillar att springa i keps, särskilt när det är varmt. Jag har köpt en löparkeps av tunt ventilerande material, och tycker om att den skärmar av det skarpa och varma ljuset. Sen har jag hört tipset att under varma lopp hälla en mugg vatten över kepsen på vätskestationen för att hålla huvudet svalt, vilket är mycket viktigt när man springer i varmt väder! Och drick på varje station, vänta inte tills du är törstig, då är det för sent. Är det 30 grader varmt måste man fylla på kontinuerligt.

    Lycka till på söndag!

  2. Tack för tips Linda! Ska faktiskt ta och spana efter en speciell löparkeps, bra idé! Och hälla vatten över huvudet också. Hoppas att det inte blir så varmt förrän senare på dagen, vi springer 8:30…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s