Min hjälpreda

Kitty gillar att hjälpa till! Det är ju inte alltid hon har lust att hjälpa till på just det sättet jag vill, men jag försöker uppmuntra det ändå. Senaste favorituppgiften är att skala morötter. ”Snälla mamma, jag vill skala en enda morot innan jag går och lägger mig!” – då måste mamman bara säga okej… Kitty skalar sina morötter på ett mycket intensivt sätt, ofta blir de rätt tunna när hon är klar med dem.

Stella och Kitty jobbar koncentrerat på första bilden som ni ser, sen ropar mamma hoho, titta på kameran, vad var det för något konstigt ljud undrar de…

Vika tvättlappar är en annan favorituppgift. Annars har vi haft en busy men trevlig onsdag! Sprang till Kittys skola för skolfoto imorse och fotografen tog faktiskt ett riktigt gulligt kort (tror jag i alla fall) av både Kitty och Stella – kul! Och i eftermiddags var vi på barnkonsert, ett gäng killar från Tuva sjöng strupsång. Alldeles fascinerande! Nu Dr. House på TV, hoppas ni har en bra vecka allihop 🙂

10 tankar om “Min hjälpreda

 1. Hej, det är alltid ”kul” med hjälp, he he..Men det är faktiskt tanken som är gullig,a tt dom vill hjälpa till. Idag mycket pyssel, vår utlovade kurs på universitetet i höst blir ev inställd, måste kollas upp!!! Lycka till på loppet hoppas inte det blit 31 grader, genomförde ett cykel lopp i den temperaturen en gång Inte Kul..Må så gott igelkott som dom säger på bolibompa:) Kram Jenny

 2. Men de är ju alldeles bedårande när de vill hjälpa till hela tiden, på sitt alldeles egna sätt! Nils, nu 3,5 vill alltid hjälpa till att laga mat och baka men roligast är nog ändå att hjälpa pappa att tvätta bilen. Ser din fina duk, nu måste jag verkligen bestämma mig för modell och köpa en också. Antar att den kommer från Anthropologie (eller hur det nu stavas). Eller så väntar jag till hösten när jag och maken planerar för en långweekend i London, de har ju öppnat butik där också. Kram e

 3. Hej Jenny! Ja usch, ser inte fram emot värmen på söndag… Ha det bra! Elin, visst är det så gulligt. Kitty hjälpte morfar tvätta bilen i somras och det var nog ännu roligare än allt hon gör hemma 🙂 Ja, duken kommer från Anthropologie, de har så mycket fint där… Visste inte att de hade butik i London också nu, låter underbart med långweekend där till hösten och kan ju vara kul att ha något på sin shoppinglista! Kram, ha en bra dag! Jag har två tjejer här som vaknade tidigt, snart väcker jag mannen så ska jag ut och springa en sista gång innan loppet på söndag…

 4. Anthropologie – vilken mysig blandning av Indiska, Gudrun Sjödén och Amy Butler! Vi ha allt!
  Kul att få en glimt av er tomts framsida. Har funderat på om ni bor direkt på gatan eller har trädgård på framsidan. Det ser ut att vara ganska direkt på gatan.
  Heja heja på söndag!

 5. Vilka fina bilder!!! Det är kul när de vill hjälpa till. Har en dotter som inte gillar morötter…kanske kan hon ”få för sig att gilla dem” om hon får skala dem först 🙂

  • Har fått tag på en Spindelmannen tårta till dotterns 3 års kalas – hoppas att det blir uppskattat. Hon har skickat ut inbjudningskort med Spindelmannen på så det blir temat för kalaset 🙂 förra året var det hästar…vilka kontraster 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s