Tips?!

Hej och god morgon! Vackert och soligt här, ska alldeles snart ut och springa en kort tur, sist innan loppet på söndag… Nu funderar jag på om ni har några bra tips på låtar som kan få mig springa liiiite till när jag egentligen inte riktigt orkar?! Just nu finns lite Britney, Håkan, Pulp, Belle and Sebastian, Justin, Eve, Jay Z… Ja, en verklig blandning på min lista. Några idéer?! Annat jag ska tänka på när jag springer i värmen? Hoppas att det ska vara lite svalare eftersom vi springer 8:30 på morgonen…

Nej, nu får jag slänga på kläderna och ge mig ut. Hoppas ni har en bra dag allihop!

Annons

26 tankar om “Tips?!

 1. Ladda ner låtar från en DJ som heter United Nation of Pop…grymma mixar av årets bästa låtar…

  Sen gillar jag ju Rocky musiken…jag blir iallafall inspirerad.

  Madonna, confessions on a dancefloor är oxå grymt bra..gärna i remix versioner med lite upptempo

  Lycka till.

  HEJA AMY!!!

 2. Hej- Lycka till pa Sondag!
  Har kommer min pep lista, brukar aven kora en del remix, tycker det ar kul att springa till

  Beyonce Crazy in Love
  Beyonce Single Ladies
  Beyone Halo remix
  Black Eyed peas I gota feeling
  David Beddingfield
  Lady Gaga Pokerface
  Donaeo Party Hard
  David Beddingfield Gota get throug this

 3. Hm, forresten tanker lagga till pinsam latarna som INGET vet (forran nu) att jag springer till ibland 🙂

  Europe Final countdown
  Carola Fangad av en stormvind
  Ulf Lundell Lycklig, Lycklig Lycklig
  Ulf Lundell Jag vill ha dig

 4. Ha keps om det ar varmt och vattenbalte om du behover det. Solskydd och tunna strumpor som inte aker ner eller ger skavsar

 5. Tack!!!! Beyonce och Madonna är ju självklara favoriter som jag glömt, måste helt klart sätta mig med iTunes ikväll… Final countdown blir ju super också och rockymusiken måste jag ju nästan ha när jag springer genom hans hoods 🙂 tror jag måste leta keps också… Men nu plugg som gäller!

 6. Visit to Vienna Sahara Hotnights
  Staten och kapitalet Ebba grön
  Battlefield ???
  My life would suck without you Kelly Clarkson
  Badlands Bruce Springsteen
  Bat out of hell + Dead ringer for love Meatloaf
  I run for life Melissa Ethridge (stavning?)
  Just like a pill + I’m not dead Pink
  Black Cat Janet Jackson
  Party in the USA Miley Cyrus (kan det bli mer skämslåt än så? Men den är ju bra att träna till ju! Så det så)
  Heaven’s on Fire Kizz
  Every little thing Carlene Carter
  Electric Leila K
  Hum Hum från Humlegården Lars Winnerbäck
  You could be mine Guns’n’Roses

 7. Hm, två låtar som brukar ge mig lite extra energi när jag springer är Buttons med Pussycat Dolls och Fighter med Christina Aguilera. Lycka till på söndag!

 8. Lycka till på söndag! Hoppas att det inte har hunnit bli olidligt varmt när du springer tidigt på morgonen… Jag har en spellista för gymet och vissa låtar funkar extra bra att träna till och här är några av dom.
  Party in the USA – Miley Cyrus
  Don’t stop believing – Journey
  Glittering prize – Simple Minds
  Alexia – Uh la la la
  That’s how love moves – Faith Hill

  Den sista låten är en ballad men funkar jättebra ändå för mig. Tempo på musiken är inte så viktigt för mig när jag tränar, huvudsaken är att det är bra låtar! Kul att se dom pinsamma/skämslåtarna ovanför 🙂 Men jag kan inte riktigt förstå varför Party in the USA skulle vara en skämslåt, det är ju en grym låt rätt och slätt! En egen skämslåt skulle kunna vara Islands in the stream med Dolly Parton och Kenny Rogers…

 9. Just när jag springer är detta tre låtar som ger mig extra energi:

  Pon de replay av Rihanna,
  Give It 2 Me av Madonna
  Let’s get loud av Jennifer Lopez,

  kanske lite skämslåtar, men de får fart på mig!

 10. Jag märker ju att du behöver lite riktiga tips här. När man springer vill man ju inte bli irriterad eller störd: ”å nej, kommer den där tjatiga låten nu”. Det är därför Madonna inte funkar. Utan det ska vara något lite intressant, som man orkar lyssna på och som gärna får distrahera en från hur jobbig löprundan är ibland.

  Några låtar i min iPod som funkar bra att springa till är

  Do the Whirlwind – Architecture in Helsinki
  Fools Rush In – Bow Wow Wow
  Popular Culture – dEUS
  Kinky Afro – Happy Mondays
  Adore – Lo-Fi-Fnk
  Och så Bizarre Love Triangle med New Order då (egentligen ingen springlåt, men måste med för att den är bäst)
  Och skiner solen är Afternoon Delight med Starland Vocal Band inte heller så dum.

  Det märks väl att jag inte är supermotiverad att sitta hemma och skriva uppsats? Spring fort och lycka till med förberedelserna för loppet!

 11. Spring gärna med ett vattenbälte. Du behöver fylla på med vätska och det brukar vara mycket folk vid vattenstationerna. Har man ett bälte blir det lättare att ta en klunk nu och då. Spring också i kläder du är van att springa i så du vet att de funkar bra på kroppen utan att du får skavsår under armarna eller liknande. Gärna funktionsplagg så du blir av med svetten. Lycka till, det kommer att gå toppen!

 12. Oh, här kommer jag verkligen att sno hej vilt! Söker själv bra musik att springa till, låtarna i min podde är 3 år gamla, det är så man skäms!

  Mitt allra bästa tips är att det tar kroppen ca 1 timma att tillgodogöra sig den vätska du häller i dig! Alltså är det ju ingen större vits att dricka under loppet (för snabb är du ju) utan hellre dricka mycket innan loppet!

  Jag önskar dig all lycka, övertygad om att det kommer att gå bra! Ta hand om dig. KRAM Lotta

 13. Gosh, my exercise music/gym playlist is cringe-worthy. It’s all power ballads and soft rock, enough to get you pumped and full of testosterone, worryingly. Bon Jovi, Journey, Muse, Bonnie Tyler, Billy Idol…

  Does the job though, makes you train through the pain!

 14. Massor att bra latar att sno fran ovan! Jag lagger till mina tva basta gymlatar:

  Hey Ya! – Outkast
  Dragostea Mi – O-Zone
  Det mesta fran The Killers

  Lycka till Amy!! Delvis inspirerad av dig ska jag nog forsoka springa Nike 10 K har i London i host….

 15. Black Eyed Peas, The Killer & The Ark har jag i min Ipod…funkar även vid ”raska” barnvagns promenader 🙂 Lycka till!!!

 16. Hej Amy,
  Kul att följa din nya blogg!
  Försenat grattis på födelsedagen också.
  Mitt bästa tips är att lyssna på Black Eyed Peas, det mesta med dom får fart på mina annars så tröga ben! Lycka till med loppet!

 17. Åh, så kul med alla tips! Man glömmer så lätt bort alla de där roliga låtarna ju. Sitter och köper på iTunes nu, tror det blir en riktigt bra lista, så nu hänger det inte på musiken om jag inte orkar springa på söndag 🙂

 18. Kor lite mental traning: tank pa att andas lugnt innan start, bra tankar, tank igenom hela loppet och hur bra det kommer kannas nar du springer over mallinjen. Det ar latt att stressa upp sig innan start (fjarilar i magen) eftersom man ofta maste vara vid start en timme innan och man bara gar och vantar. Sa bra tankar och ha ett riktigt roligt lopp 🙂

 19. Noen av mine favoritter:

  Just Dance – Lady Gaga
  Last Night – the Strokes
  Impossible – Shout Out Louds
  Phamtom Limb – the Shins
  plus Glee soundtracket!

  For en mer meditativ run funker disse bra for meg:
  Coldplay
  Sigur Ros
  Beirut

  Lykke til med løpet!! =)

 20. Hej Amy!

  Jag tycker att ”Satellit” med Ted Gärdestad är väldigt bra att träna till, den är inte jättesnabb men det känns liksom som man flyger fram med ”wo-oh-oh…” 🙂 Annat jag gillar att träna till:

  TikTok – Ke$ha
  När vi gräver guld i USA- GES
  If U Seek Amy- Britney Spears
  And I found this boy – Maia Hirasawa

  Jag brukar också tycka om , (vilket förmodligen är olika från person till person!), att mixa snabba och lugna låtar, annars tycker jag lätt att man blir stressad för att man försöker springa med i rytmen eller vad man ska säga… Jag tycker också det är skönt för öronen att få lite olika tempo och inte bara ”dunkdunk” eller vad man ska kalla det i någon timme. Vissa kanske tycker att man saktar ner löpningen eftersom det blir lugn musik men för mig funkar det nästan tvärtom, som om man man kan andas lugnare i takt med musiken fast man springer ändå snabbt… 🙂 Men som sagt det är vad som funkar för mig och du ska göra det som du känner för! En lugn låt jag gillar är ”Somewhere over the rainbow” med The Hit Nation, då får man ”Hawaiikänsla”!

  Stort LYCKA TILL!! Du kommer klara det galant!!
  Kramar Charlotte

 21. Läste tidigare om att du kan sakna smågodis från Sverige,
  här kommer ett tips till dig: webshop.gottelisa.se

  Lycka till på Söndag!
  Kram Lisa

 22. Mitt tips på en bra låt att springa till är Fascination av Alphabeat. Jag blir alltid så glad och peppad till den. Ett relativt ny låt är Backseat av Staygold, superlåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s