Sol, sol, sol

Härlig morgon här! Snart är det dags för Stellas förmiddagslur och då sätter jag mig nog med frukost och tidningen ute i solen. Skönt! Ser fortfarande ut som sol, lite åska, fuktigt och 32 grader på söndag men jag hoppas på mirakel… Planen för idag är annars utflykt till Chestnut Hill, en gullig förort där vi ska luncha med en kompis + son. Ha en toppenfredag allihop!

Stella i min gamla tröja faktiskt! Roligt! Förresten, kommer ni ihåg att hon var en liten tunnis för några månader sen? Nej, inte längre…

13 tankar om “Sol, sol, sol

  1. Trevlig Valborg! OCh ett stort lycka till på söndag Amy, Laddar för mysig fest imorgon med kompisar, vi har barnvakt, Yiippo. Kram Jenny.

  2. Finns det nagot harligare an riktigt varma vardagar har borta? Svensk valborg i alla ara men New York nar det ar 25 grader varmt och stralande sol smaller mycket hogre :-). Det hander en massa roliga svenska saker i stan nu, Svensk filmfestival uppe pa Lincoln Center, Utstallning med Mamma Andersson och Jockum Nordstrom i Chelsea och sen mer svenskt pa Moma.
    Ha en harlig helg!

  3. Ja du, tänkte på det där med Stella häromdagen faktiskt när jag såg en bild här på bloggen. Hon ser hemskt nöjd och välmående ut mest hela tiden!:) Ha en trevlig valborg!

  4. Hej Amy, har följt dig sen VR o gillar din mysiga blogg. Vi är lite i samma båt, jag har 2 små pojkar, 7 mån o 2,5 år pluggar (hmmm inte just nu dock) o har full rulle här hemma, har bott i Philly o tycker att det är så kul när du har varit i Manayunk o fikat o åker till Chestnut Hill osv…. har oxå hängt mkt i NY, men detta var innan småtrollen kom men ändå så kul att läsa…. Förr om åren avslutade vi alltid partynatten med pizza på Lorenzos på South street…finns den kvar? Spring lugnt! / Cissi

  5. Glad Valborg! Lagade förresten en version på din feta-spenatpaj men i muffinsformat (plåt) till Valborg och det var en stor succé. Passligt med minipajer till picnicen 🙂 Lycka till imorgon – här huttrar vi i småregn och +7 grader.

  6. Hoppas ni hade en kul Valborg allihop! Vi firade med vietnamesiskt 🙂 Mimmi, åh, gulligt med paj i muffinsformar! Cissi, åh vad roligt! Chestnut Hill är så himla fint tycker jag, trevligt med en tur dit då och då… Kristin, visst är det härligt, riktig högsommar! Fast just precis den här helgen vill jag hellre ha det lite svalt… Nej, nu ska jag göra en omgång Stella-mat och kolla på Hollywoodfruarna hemma i mitt kök!

  7. Hej Amy! Oj vad varmt ni har. Stort lycka till imorgon! Jag lagade också just tomat-fetapajen – jättegod blev den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s