Snygg i leopard

Dags att starta dagens pluggpass men först blir det nog en kvart med tidningen och kaffe… Stella ville absolut köra leopardstilen idag, hihi, hon var mycket nöjd med sitt val! Annars börjar hon visa lite mer vilja nu – hon har insett att ju högre hon ropar desto snabbare kommer vi springande med det hon vill ha. Ja, förutom Kitty som är ganska sträng… Man fåååår inte skrika så säger hon med sin mest bistra ton. Nej, nu kör vi igång den här tisdagen! Och tusen tack för alla hejarop 🙂 Jag känner mig allt rätt stolt! Funderar på belöning (kanske ett nike sportsband) och nästa utmaning!

7 tankar om “Snygg i leopard

  1. Så søte de små beina er 🙂 Mine småttinger er 2 og 4 nå og begge hadde sånne gode, runde knær til de begynte å gå (løpe)….Jeg husker jeg syntes babytrekkene deres liksom gikk over til barn da beina ble så lange og tynne. Aah, blir litt nostalgisk…. Men Stella var altså riktig så søt. Og grattis til deg med vel overstått løp, blir så imponert av deg!!! Klem, Ragnhild

  2. Så söt bild! 🙂

    Skall gifta mig i sommar och planerar bröllopsresa i höst. Vi vill till NYC i några dagar, men efter det har vi inte bestämt. Vi funderar på en roadtrip upp åt Boston, och kanske Vermont. Du som bott mycket på östkusten i USA kanske har något tips på vad som kan vara värt att besöka om man har några dagars bilsemester där i oktober?
    Vad fin din nya blogg är! Kul! Lycka till med plugget.

  3. Visst är de gulliga de där knubbiga benen 🙂 Ebba, Kitty och Stella har alldeles för många jeansshorts… Hmmm, kommer att bli svårt att välja vilka som får åka med till Sverige i sommar! Malin, åh vad härligt! Oktober, då är det ju så vackert i New England med fall foliage, kanske något gulligt inn i Connecticut eller så… Får fundera lite! Glad jag blir att du gillar nya bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s