Tips

Det finns nästan alltid något roligt att läsa i New York Times på torsdagar. Då är nämligen Thursday Styles och Home med i tidningen. Idag kan ni få tips om lyxig secondhand/vintage shopping på Manhattan till exempel. Måste nog spara till vår nästa New York-tur! Och så läste jag en artikel om ett för mig rätt så nytt fenomen: ”haul videos” på Youtube. Tjejer som shoppar och sen lägger ut små videosnuttar där de presenterar alla fynd. Tydligen väldigt populärt. Spanade just lite på Youtube och tror inte jag kommer att fastna… Rätt så knäppt, inte så lite töntigt… Likt många modebloggar såklart men ändå inte riktigt samma sak. Ta en titt!

6 tankar om “Tips

  1. Jo men jag tror faktiskt de är allvarliga! De är tydligen hur populära som helst, mycket underligt….. Håller med, blablablablablabalblablablbablablabalbalb!!!!! Hihi

  2. Oj vad mkt snack det var på den bruden, hon borde bli hallåa eller nåt.
    Tror absolut att hon är allvarlig.

  3. Vilket bra tips (NY Times) Där hade jag några affärer jag inte spanat in än… själv har jag ju mina favoriter i Williamsburg!

  4. OMG! Såg just video-snuttarna…. ha ha jag dör…. man måste vara 13 år och rättså uttråkad för att sitta och orka titta på det där! He he…. dock gillar jag video-inlägg generellt på bloggar! Men detta är bara för mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s