Har jag glömt något?!?!

Hej! Nu sitter jag på flygplatsen, alldeles själv. Oj, så knäppt (men lite lyxigt, nej mycket!) det känns, som en ständig ”jag har glömt något men vet inte vad” känsla liksom. Har redan ringt hem och kollat läget ett antal gånger, de verkar klara sig utmärkt utan mig (det har ju i och för sig bara gått några timmar) och det är jag glad för. Tror att det är nyttigt för Kitty att se att pappa fixar skivan några dagar faktiskt.

Håller tummarna för att mitt flyg inte blir mer försenat bara… Som det ser ut nu är det två timmar och då hinner jag precis med min connection i Frankfurt. Har hunnit plugga lite, laddat upp med sushi (US Air brukar ha den absolut sämsta flygplansmaten…) och en godispåse + härliga böcker och nya Elle. Lite annorlunda jämfört med hur mina flygresor brukar se ut!!! Har planer att träffa tre kompisar imorgon, äh vad kul!

Nästa gång hörs vi nog från Sverige då, jippi!!!

Bild på Stella från veckan, min lilla gladis som just lärt sig klappa händerna! Kitty är mindre entusiastisk när kameran kommer fram, och det kan man ju få vara…

11 tankar om “Har jag glömt något?!?!

 1. Snart kvart över sex och ingen boarding än, verkar optimistiskt att planet ska lyfta om en kvart – buhu…

 2. Hej Amy
  Hoppas det gick bra med flyget! det är faktiskt lite lyxit att flyga alena – med tidningar och lite smågodis 🙂 Undara har någon av er testat Nikes träningstool för ipod? funderade på att köpa on undrar om det verkligen är ngt som motiverar en ut i spåret lite oftare 🙂

  Trevlig början på veckan

 3. Oj, det måste vara en otroligt märklig känsla. Hoppas att du kan njuta av dagarna ”hemma” och ha fantastiskt trevliga dagar med din familj och vänner. Barnen klara sig alldeles utmärkt med sin pappa men jag kan förstå att det måste kännas mycket märkligt att åka utan dem. Kram!

 4. Å håper du kom deg i veg, høres herlig ut med litt alene tid på flyet (men hvor mange ganger ringte du hjem før du slappet skikkelig av….tihi). Håper du fikk en fin reise, kos deg hjemme da!

 5. Hoppas du haft en trevlig resa! Men får man ha med sig egen mat in på flyget?
  Jag ska till New York i slutet av veckan och är inte särskilt förtjust i flygplansmat (finns det någon som är det…?), men förra gången, då jag köpt med mig en barnmatsburk lasagne från Hipp tog en av vakterna den och sa att det var förbjudet om jag inte hade småbarn med mig…
  Och jo, barnmatsburksmat är oftast riktigt god, tycker jag. 😉 Dessutom billigt och urpraktiskt på resa.

 6. Om man köper maten innanför säkerhetsspärrarna så måste man väl få ta ombord den på planet. I London kan man köpa flygmatlådor från Gordon Ramsays restaurang.

 7. I hope you had a safe flight over! I should imagine it was slightly less stressful without having the little ones with you. Anyway, whilst in Gothenburg, have a fika in the amazing little french cafe place in Haga for me!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s