Äntligen!

Ja, äntligen sitter jag hemma i mamma och pappas kök, dricker te och äter Singoalla lakrits, mmm… Men det blev en lång dag! Missade såklart min anknytning imorse, sen var nästa flyg fullt så jag hängde på Frankfurts flygplats fram till 17. Grrrr… Kändes ledsamt ett tag, men sen hade jag ändå en helt okej dag – hann med både lite plugg och så läste jag en härlig bok. Jag som hade planerat att träffa kompisar idag, men jag får ju vara glad att jag är här och inte sitter fast fortfarande pga askan! Nej, dags att försöka sova. Imorgon ska det firas för fullt här!!!

10 tankar om “Äntligen!

 1. Ha en riktigt härlig ”kalasdag”. skönt att du inte blev helt fast pga askan. Här vankas det namnsdagsfirande, för bli lite gott fika iaf till namnsdagsbarnet, Kram Jenny

 2. Stackare! Men skönt att du är framme och kan mysa i Göteborg. Det är ju så vackert här nu med alla vitsippor, körsbärsträd som blommar och solsken! Bra tajming..

 3. Oj, vad jobbigt men nu är du ju framme och i Göteborg, njut!
  Önskar dig en härlig tid här i vår vårpyntade stad.
  Mia

 4. ååh – stakkars.
  men, følelsen når flyet endelig lander på sluttdestinasjonen den er helt sinnsykt fantastisk!
  Enda godt du reiste alene!
  liker din blogg!

 5. Kommer du ihåg att jag vann en pytteliten söt Stella McCartney-tröja av dig för ett bra tag sen? Om allt går bra kommer den få en invånare i januari :-). Efter två missfall är jag såklart rätt orolig men försöker låta bli att tänka på det utan bara vänta ut de här tråkiga veckorna innan man vet på riktigt eller vågar tro att allt kommer gå vägen… Det blir ju inte lättare av att jag nojar!

 6. Hej Amy! Vilken tur att Ebba har läsare som hänger med & som kunde tipsa mig och alla andra om din nya blogg!!! Kul!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s