Back!

Ja, nu är jag hemma i Philly igen, vilken vecka! Sverige tur och retur. Massor av roligt födelsedagsfirande och så hann jag träffa några kompisar också. Håret nyklippt och fixat – härligt! Nu håller jag på att komma ikapp här hemma. Åh, det var så kul att se Kitty och Stella (och Jeff såklart!) i fredags. Mina söta flickor! Vi har haft en lugn helg och nu känner jag mig lite lagom söndagsslapp… Återkommer med bilder etc. Förresten, min kalasklänning syns på bild i Ebbas blogg, snor den:

6 tankar om “Back!

  1. Låter som du trots hektiskt schema har fått en riktig energikick. Underbart! Vi har haft en superhärlig helg med strålande sol och även idag är det varmt och skönt. Tur det eftersom Nils dagisgrupp skulle på heldagsutflykt till en 4H-gård i närheten. Vi föll till föga i helgen och köpte igår en studsmatta till honom. Han är överlycklig och hoppar mest hela tiden. Hoppas du får en härlig vecka. Vi startar denna vecka med extra vägkontroll för Kalle. Håll gärna tummarna att all 34%ig creme fraiche+sylt jag har gett honom har gett resultat på vågen… Kram!

  2. Hej Lotta, tack! Skönt att vara hemma, nu ska vi alla packa ihop lunchlådor etc och sen iväg. Typisk måndagmorgonkänsla… Lycka till Elin! Mmmm, creme fraiche och sylt låter ju faktiskt lite gott… Kramar!

    • Det hade gett resultat!!!! Tidigare koll visade bara 300g uppgång på 3 månader!!!! Idag hade han gått upp 1kg på 4 veckor! Härligt att kunna slappna av lite och veta att nuvarande schema funkar. Kram, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s