Graduation day

Står utanför biblioteket nu – kommer nog att vara gott om plats där idag! Var bara tvungen att spana in den låååååånga paraden av nyexaminerade studenter. Härligt festlig stämning! Och så känner jag mig urgammal… Nästa år firar min college-klass tioårsjubileum – kan ni tänka er? Oj nu kommer orkestern, blir nästan lite tårögd, fint och högtidligt faktiskt. Men nu måste nog jag och min venti misto (café au lait på starbuckska) komma igång med pluggandet!

5 tankar om “Graduation day

  1. Hejsan Klara! Vi delar barnvakt med en kollega till min man – världens snällaste dam, så Stella hänger med henne lilla Emma 18 mån när jag pluggar och så är hon ju med sin pappa vissa dagar också. Nu börjar det dra ihop sig – mindre än 4 veckor till provet, får hjärtklappning bara jag tänker på det, hu… Men sen blir det långt sommarlov i Sverige! Kram

  2. Visst ar det nagot speciellt med graduation! Man blir lite latt nostagisk….men samtidgt skont att man har det bakom sig;-) Satsa nu extra mycket da du ar inne pa slutstrackan! Det kommer att ga hur bra som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s