Bara ett litet hej

Från biblioteket, ska just komma igång på allvar här. Har känt mig galet stressad de senaste dagarna, plötsligt är det inte mycket tid alls kvar till mitt prov, hjälp!!! Men nu kan jag ju inte göra mer än mitt bästa de här sista veckorna… Sen väntar en härlig Marstrandssommar med salta bad, båtutflykter och simskola! Back to work…

11 tankar om “Bara ett litet hej

 1. Lycka till du har ju verkligen något att belöna dig med! Tänk dig en solbränd och nyexaminerad Amy på berghs café 😉

 2. Later sa harligt med en lang Marstranssommar med sol och salta bad som du har framfor dig- en bra ”morot” for att plugga helt enkelt! Simskola blir tyvarr inomhus har i sommar-kommer ihag nar jag gick I simskola att man blev alldeles bla om lapparna men I vattnet ville man vara anda och inte komma upp (mutades Att komma upp med Bravo kex och jordgubbssaft!) Ah sa harligt det var!

 3. Tack, tack, tack 🙂 Behöver alla uppmuntrande ord jag kan få… Nu blir det ett intensivt sista ryck, Jeff kan som tur är hoppa in och ta hand om K+S lite extra så att jag kan fokusera på mitt. Ha en kul helg!

 4. Men hej igen…

  Hann bara läsa hit innan jag kände att jag var tvungen att skriva här…

  Jag ska också tillbringa sommaren vid Marstrand, eller närmare bestämt på Instön där vi har hus.

  Vi får hoppas att vädret är med oss i år och att vår sommar på västkusten blir kanon!!!

  //Helena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s