Picknick…

Strålande soligt och varmt här idag, precis som det verkar vara på en hel del håll i Sverige just nu, eller?! Det blev några timmar på biblioteket idag men sen mysig middagspicknick. Mycket nöjd Kitty, hon vill helst ha picknick varje dag! Men vara med på kort ville hon inte – eller jo, fast det skulle bara vara ryggen…

Min lilla gympatjej! Stella är mycket för spagat och splitt, gör såna här poser hela tiden…

13 tankar om “Picknick…

  1. Men vilken liten gymnast… Älskar hennes ben, man vill bara klämma och gosa! Vi har ljuvligt väder, 25 grader varmt och strålande sol. Igår hade vi vår gamla mammagrupp på besök. Det blev 8 barn (5 st 3-åringar och 3 st 1-åringar) i trädgården med deras mammor. Verkligen jättekul. Nils har verkligen blivit duktig på att dela med sig av sina grejer och inte bara skrika att det är hans. Kram och ha en härlig helg!

    • Åh, vad härligt det låter!!! Vilken duktig Nils som kan dela med sig, Kitty kan när hon vill… Hoppas ni har en skön somrig helg! Kram

  2. Ja jisses vad hon är vig, och ännu så liten. Sådana perfekta spagater ser man normalt bara hos elitgymnaster:-) Ha ett härligt veckoslut!

  3. Hihi, Stella och jag i spagat, måste försöka få till en sån bild!!! Visst är benen söta, trekantsform liksom, små pyttiga fötter och tår, knubbiga lår. Nu back to work på biblioteket, resten av familjen på tåget till nyc, de lät glada och nöjda på telefon 🙂

  4. Ja, vi hoppas att lilla Stella far turen att arva moster Ebbas ben- hade garna fatt ett par av dem sjalv:)Supersnygga!

    Mkt imponerad av spagaten- har hon anlagen fran sin mamma? Amy upp till bevis nu 🙂 No pressure

  5. Wow!! Imponerande! Har inga barn så jag vet inget om deras vighet, är det vanligt att barn är så viga eller är det bara Stella som är extra rörlig i lederna? Tycker posen är såå söt 🙂 Och ja, upp till bevis nu Amy 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s