Nyheter

Kom hem från affären med lite nytt idag. M&Ms med pretzelbitar i – gott med den salta och söta blandningen! Och så var jag ju tvungen att köpa de där jeansblöjorna till Stella… Men de var inte så spännande. Vanliga supertunna amerikanska blöjor i mellanblått, fickorna syntes knappt, hade varit finare med gula sömmar eller något så att jeansdetaljerna framhävdes lite! Libero har ju också gjort lite olika ”special editions”, just nu har Stella fotbollsvarianten och blingblöjorna hade Kitty för några år sedan. Jovisst, rätt löjligt på ett sätt med special editions men blöjorna har ju ändå alltid någon dekoration på så då kan man ju lika gärna variera den då och då 🙂

Nej, dags att säga godnatt! Haft kompisar här på basketkväll, mycket deppig sådan eftersom vi alla är Celtics fans…

14 tankar om “Nyheter

 1. Dom där fotbollsblöjorna driver mig till vansinne! Stella vill bara ha de gröna med nr 11 och det blir ett jäkla liv när dom är slut. Dom tänkte inte på bestämda små barn när de tog fram dom där;-)

 2. Härligt att se att ni har massvis med böcker. Dessutom fantastiskt skönt att se att de inte är placerade efter färgen på bokryggarna. Väldigt skönt att se ett vanligt hem i dessa tider när allt man ser annars är helvita, tomma hem i annonser.

 3. Håller med, kul att se så mycket böcker!
  Men blöjorna?! Usch jag blir så trött på alla dekorationer på blöjor. Skaffa Seventh Generation, så slipper du bleached diapers och en massa Disney tjafs – bra för dig, bra för Stella och bra för the environment. Get them on auto order at amazon.
  Lycka till med provet, det fixar du!

 4. Jag tog en sväng till CVS igår och stod och höll i både blöjorna och M&M’s:en med det blev varken det ena eller det andra! Kom hem med en drake som John o Stella kan flyga i helgen, Zyrtec och plåster – spännande grejer!

  Appråpå blöjor ska vi nog prova diapers.com’s egna märke – de ska tydligen vara kalasbra, så värt ett försök. Trevlig helg!

 5. Jag tycker det är jättetrevligt med special editions på blöjorna MEN oftast måste jag erkänna att jag faktiskt helst hade velat ha helt vita utan något tryck vilket inte verkar finnas. Hoppas ni har haft en superskön helg och att ni spenderade massor av tid på stranden. När har du ditt prov dvs när ska vi hålla tummarna för dig? Kram, kram e

  • På fredag! 11 juni, räknar med rejäl tumhållning hela dagen 🙂

   Sant, lite konstigt faktiskt att blöjor utan tryck är svårt att få tag på…

   Stor kram

 6. Vad roligt med edition-blöjor. Här hemma tycker jag att det varit dåligt med det. Eller så kanske jag bara har missat det. Hoppas du haft en toppenmorsdag. kramar Linda

 7. Jag håller tummarna för att det går dunderbra med pluggandet inför stora provet!!! Heja dig!
  Själv har jag två dagar till terminens sista tenta *stressad*, men sen… sommarlov!

  Kram, jag tänker på dig!

 8. Hoppas det går/gått bra med provet! Här i Sverige har vi fått värsta värmeböljan, längtar efter en svalkande drink till helgen ; ), ska nog köpa tanbärsjos och apelsinjos och gör en god alkoholfri drink att surpla på på balkongen : )

 9. för ett tag sen hade nog libero problem med sin tryckerimaskin, för blöjorna var helt vita! hände ett par gånger i rad. har svårt att tro att det var meningen, för inte ens storlekssiffran fanns med. håller med elin om att helvita blöjor vore att föredra. så fult med dessa grälla mönster, och så syns det igenom om man har vita tajts över… (sånt i-landsproblem! 😀 men man måste få gnälla lite)
  lycka till med pluggandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s