Tittar in och säger hej!

Hallå allihop! Jag vet, mycket dåligt (milt sagt) med bloggandet senaste tiden. Men med plugg och stress har jag bara inte haft någon lust alls… Och dessutom är jag trött på den klibbiga värmen här – jag vet, gnäll, gnäll… Vi hade i alla fall en riktigt härlig långhelg i Connecticut, absolut mammanjutning att se så glada barn! Kitty och Stella älskade både stranden och poolen. Stella var alldeles särskilt förtjust i att tugga i sig sand… Kitty guppade (simmade enligt henne själv) stolt omkring i poolen med sina simpuffar. Tror att hon kommer gilla simskolan i sommar!

Stella i Kittys gamla baddräkt, gillar den skarpt! Men det blir lite tjatigt med all solkräm så för det mesta blir det soltröjor för Kitty och Stella. Har faktiskt köpt en till mig själv också nu, undrar om jag kommer att bli utskrattad på klipporna i sommar…

Hoppas ni har det bra och njuter av fint juniväder! Om två veckor är jag hemma i Sverige, hmmm, precis om två veckor sitter jag förmodligen och pratar med någon om det stora bröllopet!

6 tankar om “Tittar in och säger hej!

 1. Stort lycka till pa provet Amy! Sitter har och kollar pa Celtics – Lakers (min man (hurra!) ar fran Boston). Har saknat dina blogginlagg, aven om det ar klart att man forstar att det inte hinns med sa mycket annat an plugg och familj nu. Stor kram!

 2. Yay Celtics 🙂 min man är också stort fan, satt med datorn i tv-soffan och halvtittade hoppade till när han blev extra högljudd… Men kul att det gick bra!!!

 3. Hej Amy!
  Men sa stor Stella har blivit och sa sot.

  Aker ocksa hem till sverige men jag missar tyvarr det kungliga brollopet men kommer hem i tid till midsommar.
  Ha en jatte harlig sommar hemma i sverige och hoppas att vi far bada fint sommar vader.

  Go celtics!

  Kram Nina

 4. Sa sota! Alexander gjorde premiar sim for iar over Memorial Day- superkul tyckte Han ”look mommy I am swimming”. …. badar gott infor sommarens simskola. Nu haller jag alla tummar och tar pa fredag!

 5. hej googlade på simpuffar och hittade bilden på din söta dotter. Vart har du köpt dem och funkade de bra för henne? Vi ska på semester om ett litet tag o jag tänkte att det vore bra med såna.
  Kram Alexsandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s