Oj! Glad midsommar!

Hej! Kan ni tänka er, det här har verkligen inte varit något planerat blogguppehåll. Nej, faktiskt har dagarna bara flugit förbi. Jag har njutit av härlig semesterkänsla, lugn och ro här på Marstrand sen i söndags. Innan det, en superkul Stockholmshelg. Bröllopet var ju bara så fint, åååååh… Victorias vackra klänning och lyckliga leende, Daniels söta tal, Daniels pappa som glänste med sitt tal, alla tiaror, prinsar, prinsessor… En sån glad stämning i Stockholm!

När mamma + mormor stack till Stockholm åkte Jeff, Kitty och Stella raka vägen ut till Marstrand med morfar. Nu börjar Kitty hitta sina favoritställen här (Bergs kanelbullar klart godkända) och vi har det så bra. Så mysigt med aktiviteter för hela familjen: igår promenerade vi i ”skogen” och till fästningen, idag blev det häng på stranden. Imorgon, dans kring midsommarstången såklart!

Vi har fixat mobilt bredband som funkar riktigt bra. Men min iphone kan jag inte använda här så känner mig lite bildhandikappad, får helt enkelt använda min gamla vanliga kamera – det går ju faktiskt också…

Hoppas att ni får en härlig midsommarhelg allihop!!! Min plan är att få på både Kitty och Stella folkdräkter inför dansen, hmmm, intressant att se hur det går… Kitty är inställd på speciella midsommarkläder men jag vet inte om hon kommer gilla sin folkdräkt när det väl kommer till kritan…

Och just det, nej det här känns faktiskt hemskt, tänk att jag inte ens uppdaterade efter min stora tenta, kände mig helt urblåst den dagen och sedan var det packstress etc… Jag var nöjd eftersom jag lyckades hålla fokus hela dagen och jag tyckte att jag gjorde mitt allra bästa! Resultaten får jag inte förrän om några veckor… Så nu försöker jag bara att inte tänka på det…

Hörs snart igen, ska allt försöka få upp några midsommarbilder på datorn!!!

17 tankar om “Oj! Glad midsommar!

 1. Åh vad härligt det låter! Njut av sommarledigheten för den är du väl värd och ha en helt ljuvlig Midsommar! Själv så är jag mitt inne i Bröllopsstress med tusen saker som måste bli fixade innan alla gäster börjar droppa in till Kalmar! Men jag njuter av dagarna här också 🙂 Kram

  • Åh, vad spännande med bröllopet, tänk att det är så snart 🙂 Längtar efter att se vackra bilder och höra om allt! Kramar

 2. Glad midsommar! Mamma och papps kommer vara på Marstrand själv ska jag och familjen gå på bröllop i morgon och vi har faktiskt själva 2 årig bröllopsdag! Hoppas på bilder från dansen kommer öbarna? 😉 de är ju nästan ett måste! Kram

 3. Åh, va härligt det låter! Njut av ledigheten och ha en underbar midsommar! Folkdräkt på dina tjejer låter hur gulligt som helst.. Kram!

 4. Hej och Glad Midsommar! Nu drar vi till kompisar över helgen och myser, skönt att lämna vårt renoverings kaos här hemma, hi hi. Skönt att tentan är över och hoppas det går bra!. Kram Jenny

 5. Klart man måste få njuta av ledigheten också! Och jag kan tänka mig att det var så att säga tomt i huvudet dagens efter tentan… det tenderar att bli så!
  Ha nu en riktigt bra midsommar och jag ser framemot bild på två små söta flickor i folkdräkt. Förresten, gissar att Kitty (och ni andra såklart) måste varit bra stolta över moster i lördags. Åh vad duktig hon är! KRAM på er

 6. Visst var Ebba duktig, Kitty tyckte det var lite konstigt att se henne på tv… Låter som om ni har trevliga midsommarplaner allihop. Nu har jag just lagt Stella, hoppas hon vilar upp sig ordentligt inför dansen… Ska nog göra kaffe och sätta mig i solen ett tag, Kitty med morfar och båtfixar. Eller dra med mamma på en promenad runt ön och sen kaffe, får se vad som hinns med… Kramar och ha nu en riktigt rolig midsommarafton!!!

 7. Glad midsommar! Underbart att du är tillbaka – kan förstå att allt bara går så himla snabbt – men jag har saknat dig här på bloggen! Hoppas ni får fina dar på Marstrand!

 8. Ah sa kul att du ar tillbaka! Later som om du har haft en bra start pa ledigheten. Sag brollopet pa storbilds TV pa Aquavit har i New York, det kandes nastan som man var dar! Harligt att du kande att du gjorde ditt basta pa din tenta, det gick sakert bra. Njut nu av ledigheten och Marstrand! Mmmm Berghs kanelbullar, en klar favorit;-)

 9. Ja nu får vi hålla tummarna för gott resultat på tentan 🙂 Kul att vara tillbaka och höra från er alla, hoppas er midsommar var bra! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s