Heja USA!

Sitter i soffan och tittar (nej, det är överdrivet, sneglar då och då snarare…) på matchen mellan USA och Ghana. Heja, heja!!! Vi hade en något kaotiskt men superkul midsommarafton igår med ett stort gäng, massor av barn som sprang omkring överallt, vind som blåste omkull vinglas och snapsar… Kitty var äldst och mycket beundrad av tvååringarna! Och ja, folkdräkterna var på och Kitty trivdes hur bra som helst i det gula. Stella verkade också nöjd.

Idag var vi på gulligt barndop och njöt av en solig eftermiddag med laxlunch och urgod tårta från Bergs. Kom hem vid sextiden och då badade Kitty och Stella i stor balja utomhus. Härligt! Och nu sover de gott. Har några söta midsommarbilder som jag ska försöka få upp på datorn snart. Hur hade ni det på midsommar? Bra hoppas jag! Nu verkar det som om vi ska få en hel del sol här på västkusten – kanske blir det båttur imorgon. Kitty är redan stort fan av morfars båt…

8 tankar om “Heja USA!

  1. Glad Midsommar! Solen skiner här i Cali just nu men svensk västkust är snäppet bättre! Min syster firade på Marstrand o m&p i Lysekil. Jag o S kommer nog en sväng på sensommaren. Nu, Ikea – hoppas att de har några köttbullar kvar efter alla midsommarfirande svenskar kalasat loss! Kram!

  2. Haha, det blev sent midsommarfirande pa IKEA for oss ocksa idag. Kottbullar och lingonsylt och Marabou med daim i med hem. Nasta vecka blir det hemfard till Gotet for mig med, ah vad jag langtar! 33 grader och nastan 100% fuktighet har i NC ar inte riktigt min melodi..

  3. Firade midsommar I Battery Park med resten av NY svenskarna och nyfikna amerikaner… Kul men valdigt mycket folk, varmt och langa koer till mat. Nasta ar far det bli nagot annat tror jag. Idag stranden I Westport med lek, sol och bad- hur harligt som helst, imorg simskola och sedan en tur till Woodbury Commons.

  4. Hej! Va kul det lät! Firade midsommar på Orust med ett stor gäng, både vuxna och barn, och oj, vad det blåste! Men svensk västkust och midsommar hör ihop tycker jag. . Kram!

  5. En mycket härlig midsommarhelg här i Sverige, fint väder och allt :-). Och tack vare mirakelmedicinen (för mig iaf) Zofran håller jag illamåendet någorlunda stången och lever ganska normalt med bara milt-medel illamående. Härligt härligt! V 13 snart och jag orkar inte hålla in fläsket längre så jag ser betydligt mer gravid ut än så…

  6. Åhhh, låter som ni har det underbart. Är det fint väder så är Sverige svårslaget på sommaren. I morgon drar vi till svärföräldrarna på Rivieran. Vid dagens koll på vädret ser jag att det kommande tiden ska vara mellan 25-30 grader i Stockholm och på Rivieran… – regn!!!! Snopet! Lata dagar vid poolen, bye bye. Om jag har tur gör jag i stället några shoppingfynd nere i Nice. Mest troligt hamnar jag i Petit Bateau-butiken och handlar till killarna.

    Kram och ha en fortsatt skön sommar!

  7. Hej kompis! Nu har jag antligen hittat till din nya blogg, kul! Midsommar pa svensk-historiska museet var mysigt, men nu langtar jag hem till riktiga sverige:-) Later som att ni har det toppen pa Marstrand. Kan tanka mig att Kitty och Stella var ursota i sina folkdrakter. Har ar det ”excessive heat warning” for andra veckan i rad…pust! Kram

  8. Kul att ha dig tillbaka Amy, och roligt att höra att tentan gick vägen. Vi har firat midsommar bland mygg och regnskurar här i södra Finland. Verkar vara ganska vanligt midsommarväder hos oss. Det är nu andra sommaren vi firar midsommar med barn och i år fick vår kille sällskap av en kompisarnas knappt ettåriga lilla pojke. Roligt att se när den mindre försöker göra samma som den större – och åtta vuxna roar sig med att titta på dessa två smås bravader. Midsomrarna med barn blir genast lite speciella. Ha en riktigt skön sommar i Sverige och hoppas det vackra vädret håller i sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s