Pizza…

Nu hemma efter supergod pizzamiddag på Lasse Maja här på Marstrand. Mmmmm! Stella har nu en ny passion… Fortfarande inte laddat upp alla bilder från min kamera – slappt, men dagarna har på något sätt vara ganska busy ändå. Idag blev det poolen på förmiddagen och sen lekplatsen. Trevligt!

11 tankar om “Pizza…

  1. Ja, jättesöt! Och hon är ju SÅ lik dig! Är det bara jag som ser det, av alla kommentarer du får har jag nog aldrig sett någon kommentera likheten, men jag tycker den är slående. Kan du inte visa en bild på dig själv från samma ålder? Kitty såg mer ebbaesque ut. Well, det är väl iofs inte så konstigt att släktingar liknar varandra, men det är ändå kul när man ser det. 😉

  2. Hej! Ja, måste ju hålla med om att hon är gullig 🙂 Michaela, hon är faktiskt väldigt lik mig som bebis! Ska se om jag kan rota fram någon bild, vore kul! Nu strålande sol på marstrand, ska packa picknick! Kram

  3. Hej! Inget besök på tenan än i år? Deras klassiker pepparsteken är löjligt god. Min äldste son var med i fjol och fick pennor och kritor han höll sig näöstan lign till desserten 🙂

  4. Hon ser sa glad och nojd ut fina lilla Stella! Hoppas att ni alla far njuta av lite ledigt och svensk sommar!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s