4th of July!

4th of July firades för fullt här på Marstrand. Brownies, hamburgare, korv och till och med smores, mmmmm… Nu har Jeff åkt tillbaka till Philadelphia för att jobba lite och vi tjejer får klara oss själva här. Nu kokar kronärtskockor på spisen (somrigt och gott!) och snart kommer en kompis + son och hälsar på från stan, ryktas att hon har med sig ett lass smågodis i väskan… Finns ju en del på Marstrand men variationen är inte så stor och jag har hunnit tröttna. I eftermiddag blir det bullkalas i trädgården. Oj, låter som om vi inte gör annat än äter men det gör vi allt, jo lite annat i alla fall…

13 tankar om “4th of July!

 1. Vilka härliga sommarbilder! Hur länge stannar ni i Sverige? Hur gick det pa provet förresten?
  Sommarhälsningar

 2. Så söta flickor och härliga sommarbilder! Idyllisk svensk sommar, fina barndomsminnen de kommer ha. Ha en fortsatt trevlig vistelse i Sverige! Jag bor också annars utomlands men inget går upp mot sommar på bästkusten!

 3. Åh härliga västkustsommar! Jag är likadan på sommaren, dvs äter mest hela tiden..men det är en del av charmen med att vara ledig. Att bara strunta i alla vardagliga ting och ta dagen som den kommer och äta vad man vill när man vill. 🙂

 4. fick genast lust att laga smores i veckoslutet 🙂 hittade du graham crackers i någon butik här? sökte efter dem förra sommaren men hittade tyvärr inte så använde digestive kex i stället, blev bra det med. Trevlig sommar!

 5. Glad sommar allihop! Nu stannar vi här på Marstrand fram till mitten av augusti. Kan knappt tro att det är sant, så skönt 🙂 Jeff skickade mail omedelbart när han kom hem och meddelade mig att provresultatet inte kommit än, usch, tjatigt att vänta så länge… Kramar!

  • Vad trist att behöva vänta pa provresultatet! Vet precis hur det känns! Men vad härligt att ni har 1 manad pa Marstrand!
   GLAD SOMMAR AMY!

 6. Hej! Åh, så söt Stella. Längtar efter att ses på lördag!! Hälsningar från soligt Falsterbo, har uppdaterat min blogg med bilder från Almedalen precis… Kram från Ebba PS. Testa med filmen om du vill, det är alltså bara att kopiera in adressen så kommer den upp. Magic! 🙂

 7. Hej vannen! Ah, vad harligt det ser ut!! Vi landar i Sverige den 23 juli och stannar i 4 veckor. Hoppas vi ses da! Skickar mail ocksa! Manga kramar fran Singapore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s