En bra kväll

Nu är det dags att sova, men vilken trevlig kväll det har varit! Godis, chaite, Sex and the City, fotbad + fix… Innan dess lite häng med lillebror + blivande fru som tagit god hand om Kitty och Stella hela eftermiddagen. Under tiden stack jag in till stan och spanade in reorna. Kom tillbaka med några små fynd och kunde inte låta bli en jättefin tröja (inte på rea, typiskt…) till Kitty från Polarn O Pyret. Mycket som jag ville ha bland deras nya! Har siktet inställt på en randig stickad tröja från Filippa K men det var bara 30% rabatt nu, äsch, chansar på att den finns kvar om någon vecka eller två…

Hoppas ni har det bra allihop!!!

36 tankar om “En bra kväll

 1. Hej Amy! Har ”glömt” din blogg lite när den nya adressen sattes i verket – tittade in ikväll och hade lite härlig uppdatering under en lugn stund (jobbar natt).
  Ni har tajmat in det ultimata Sverige-vädret måste jag säga, hoppas att ni får en underbar sommarvistelse här!
  Kramar!

 2. Halloj i sommarvärmen. Nu hemma igen efter 2 veckor på rivieran. Vi har haft det toppen! Killarna har badat i poolen i princip hela dagarna. Jag lyckades tajma reastarten och gjorde en hel del fynd! Nu är vi hemma och vänder innan vi tar en tur till Öland. Hur går det för Kitty och simningen? Nils var jätteduktig med sina armpuffar i Frankrike och simmade omkring själv i poolen. Han gör inga riktiga simtag utan hundsim med armarna och så sparkar han med benen men han gillar det och det går ju i alla fall framåt. Stella har verkligen vuxit till sig! Tänk, snart ska ni ha 1-årskalas. Kram och ha det fortsatt bra

 3. Men HURRA! Du har börjat blogga igen. Jag skulle bara testa på skoj om du skulle råkat göra det så jag googlade dig och här fanns du ju. Roligt!

 4. ha ha ha jag och dotter på 7 år gick in och kollade läget och hon undrar, vem har gjort godsakerna (cupcakes) i översta bilden? och kan jag fråga om reseptet.? Vi måste samla på oss sådant.

 5. Bra att du unnade dig en shoppingtur! Scholl fotkräm och Mavala nagelolja/stärkare brukar jag också ha… Bra med mindre stl på lacken. Har du kollat Zaras rea? Hittade två fina tunikor där idag, en lång vit ”skjortklänning” att ha t ex på stranden och en gammelrosa tunika med brodyr. Som Göteborgare antar jag att du varit i Halmstad? Jag kommer därifrån och är vädret sämre nån dag rekommenderar jag Miniland! Har inte varit där på länge nu men det är iaf ett miniatyrlandskap med massa olika svenska byggnader och numera även ett litet tivoli tror jag och så Sagolandet förstås, som brukar vara barnens favorit… De får trycka på knappar och så rör sig saker inne i de små husen. Perfekt för en 4-åring! Hoppas du klarade ditt läkarprov!
  PS. Vad är ”chaite”? Nåt spel eller?!
  Madde: Tror Amy själv har gjort cupcakesen och receptet finns nånstans på Mama-bloggen och kanske i VR:s receptsamling. Annars tror jag nätet svämmar över av dem…

 6. Hej Amy!
  Låter som ni har det jättetrevlig hemma i Sverige. Det måste vara roligt att ”uppdatera” sig lite med affärer,vänner och bekanta eller bara ta det lugnt. Det är väl det sommaren är till för?Tänkte tipsa om en väldigt god sommarpaj som lagas för andra gången idag, hallonpaj med vitchoklad från Allt om mat. Receptet finns på deras hemsida och den är verkligen värd att testa.Efter alla dessa recept som du tipsat om först på veckorevyn sedan mama och nu din egen blogg tänkte jag tipsa tillbaka.Ha en fortsatt trevlig sommar.Hälsningar från en flitig läsare.

 7. Hej allihop! Så roligt att höra från er 🙂 Vi njuter av sommaren här på Marstrand – simskola, bad, lek, mammahäng, så fantastiskt härligt… Bästa sommaren, åtminstone mest somriga sommaren på länge! Varmt och skönt hela tiden… Får lägga upp några bilder från stora ettårskalaset igår inom kort. Jo, Stella är ett år nu, kan ni tro det?! Inte jag!!! Kramar

 8. Åh, tror jag såg dig och Stella på Marstrand i måndags?? I den lilla fina butiken som säljer Day bland annat? Sån mes jag är som inte vågar hälsa 😦 Marstrand var finfint, förstår att ni trivs där. Ha en fortsatt skön sommar! Kram!

 9. Åh, saknar, saknar ditt bloggande! Stella som fyllt ett och allt 🙂 Stort grattis lill tjejen!

  Även om det e sommar och super varmt kan jag inte låta bli och kolla om du inte lagt in något mumsigt recept eller bara hur ni har det, vad som, älskar allt du skriver om 😉

  Hoppas ni har en lovley sommar 🙂
  Kramar!

 10. hej

  har inte sett er nån gång hehe
  hoppas ni har det bra här på ön

  e de eran båt som heter sjöduvan eller liknande?

  kram anna/marstrand

  • hej anna! nej, det är kusinernas båt. nu är vi hemma i philly igen men på marstrand hittade du nog oss oftast på lekplatsen… eller på kajen förresten! eller bergs kl 9! kram 🙂

 11. Roligt att du uppdaterade I kommentarerna. I NYC ar det varmt (och fuktigt)- tur att man kan aka till stranden nar det ar som varst… Med onskan om en fortsatt harlig sommar pa Marstrand och resa tillbaka till den har sidan Atlanten. Grattis till Stella som har hunnit fylla 1-hjalp vad tiden gar fort!!!!

  • Hej igen! Oj…tittade just in hos Ebba & I realized it was too early!!! Pinsamt, pinsamt! Hoppas ni hade en underbar dag! Fina bilder pa dig Amy ocksa! Kram

 12. Hej Amy! Saknar dina inlägg mycket. Din blogg (eller bloggar snarare) har varit en favorit under flera år eftersom den har en sån skön blandning av recept, vardag, föräldraskap, shopping, fina bilder… Du verkar ha en härligt positiv inställning och jag blir glad av att läsa! Jag ska själv snart ha mitt första barn och igår satt jag och läste igenom din gamla blogg på veckorevyn från tiden när du var gravid för att få lite träningstips, recepttips och allmän inspiration. Hoppas du kommer tillbaka snart och bara har ett tillfälligt uppehåll i bloggandet!

  Mvh
  Sofia

 13. Underbart att du börjat blogga igen, min favoritblogg (trots att jag inte har barn o fam själv så är det alltid jättkul att läsa din blogg.

  Ha det bäst!!

 14. Hej Amy! Jag saknar dina blogginlägg… Men förstår nog att du har viktigare saker att göra och det är ju i o för sig bra att man prioriterar familj och semester framför blogg!! Hoppas dock att du börjar blogga lite mer frekvent när vardagen återvänder. Kramar, Hanna från Finland

 15. Hej, hoppas att du och flickorna har haft en harlig sommar. Annu ar den kanske inte slut. Har tankt pa er mkt och hoppas att ni alla har haft det bra. Spannande att hora hur Kitty gillade simskolan!

  Kram

  Caroline

 16. Men åååååh, NÄÄÄR ska du börja blogga igen? Nu är det ju höst faktiskt, då måste man återgå till sina vanliga sysslor 🙂

 17. Amy, saknar dina inlägg. Hoppas det kommer någon liten uppdatering inom en snar framtid. Hoppas på goda recepttips och små glimtar från din vardag. Finns Granola-receptet att få?

 18. Hej!!!! Jo, nu får man väl säga att hösten har kommit igång igen men här i Philly är det fortfarande sommarvarmt… Håller på att komma i ordning, vi har varit tillbaka en vecka nu. Nu lovar jag (hmm, hoppas nu jag klarar av att hålla det här!!!) ett litet inlägg idag. Många kramar, vi hörs snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s