Förresten…

Tack för alla era snälla glada kommentarer! Hoppas ni allihop haft en härlig sommar och känner er redo för hösten nu… Nya spännande planer?!

10 tankar om “Förresten…

 1. Välkommen tillbaka!!! Åh vad roligt att du börjar blogga igen! Håller helt och hållet med alla dina andra läsare, har också saknat dina härliga inlägg väldigt mycket! Jaa, jag tycker att jag har en spännande höst framför mig. Fick en liten pojke i maj så det ska bli mysigt att vara hemma och njuta till fullo av att vara ledig med honom. Dessutom ska jag och min man vara lediga tillsammans under en månad och tänkte då bege oss till Kalifornien – underbart! Själv då, ska du börja jobba?

  Hälsningar från ett regnigt och blåsigt Göteborg

 2. Hej, så skönt med sommar, men precis som du säger börjar alla jobba, dagis och skola, så det är lika bra att köra igång! läser sista året på PA-linjen men funderar skarpt på att även ta magister examen, så då blir det minst två år till på universitet, men jag tror det är värt det iaf. Kram till er, så skönt med dagis nära det är guld värt:) Kram J

 3. Oi så glad jeg ble over å se at du er tilbake! Har kikket innom bloggen din et par ganger i uken mens du har vært borte, så det var veldig trivelig å se at det plutselig var kommet både oppdatering og masse bilder (veldig fine bilder, forresten, de har så fine, klare farger!) Du har vært savnet, gleder meg til en høst full av fine, koselige og morsomme oppdateringer fra deg 🙂

 4. Hej Amy

  Kul att hora ifran dig, valkommen tillbaka! Har i London ar det sommarlov for skolorna en till tva veckor till men vadret ar gratt och ruskigt sa det kanns som om hosten helt klart vore kommen. Jag har bytt jobb och ska borja pa nya jobbet 1 september. Elsa aterigen heltid pa dagis, lite vemodigt att det inte langre ar hon och jag man/tis/ons men hon stortrivs a andra sidan dar. Mitt nya jobb ar baserat hemma, far se hur det gar. Nagon paus da och da for att lasa din blogg kommer jag nog att kunna unna mig….

  Grattis forresten till nya dagis och kindergarten platserna for Stella och Kitty.

  Kramar,
  Siri

 5. Hurra! Du är igång igen!
  Mina närmaste planer är att få ut min bebis som är beräknad att anlända imorgon.
  Det är första barnet så det är väldigt spännande! 🙂

 6. Kul att du är tillbaka! Min son fyller 2 år i oktober har du några bra födelsedagstips när det gäller mat och tårta såg fotona från Stellas födelsedag hon är så söt? Vi kommer att vara mest vuxna som firar med ca fem barn kommer på besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s