Poolen + stranden

Nu sitter Kitty och jag och pustar lite efter att ha satt ihop ikea-stolen ingolf, mycket nöjda med vårt byggande! Annars är det poolen och stranden som gäller idag, försökte fota igår – lite svårt för jag är ju så himla rädd att tappa telefonen i vattnet, hu… Hoppas ni har en bra lördag!

10 tankar om “Poolen + stranden

 1. Hej Amy!
  Kul att du kommit igång med bloggandet igen! Kan du inte ge oss en uppdatering: klarade du läkarprovet? Vad händer i höst? Skall du börja jobba? osv NYFIKEN!!!

 2. Valkommen tillbaka Amy!
  Later som ni haft en alldeles magisk sommar! Vi ar ”hemma” i Sverige nu men tyvarr missade vi det underbara vadret. Fast det ar inte sa illa att fa umgas med underbara vanner och familj trots att temperaturen inte ar i narheten av vad jag hade hoppats pa. Skont att ha bada tjejerna pa dagis resp pre-k. Tank att dem ar sa stora redan! Ava ska borja dagis tva dagar i veckan nar vi kommer tillbaka men nu ar man ju hemma med lilla #2 i stallet :). Nyfiken pa att hora hur ditt lakar prov gick och hur hosten ser ut. Men det ar nog vi alla.
  kram

 3. Hej och hå!

  härligt att du är igång igen med bloggandet. Vi har också varit långlediga i sommar. Maken tog ledigt i 8 veckor och det har verkligen varit en underbar sommar, denna min sista som mammaledig 😦
  Har nu skolat in lillisen på dagis. I början gick det bra men nu på sistone har det varit lite gråt vid lämning. Har spanat på honom i ett fönster och kunnat se att han blir glad igen bara efter någon minut. I morgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Gulp! Har varit hemma i 17 månader så det känns riktigt nervöst. Lillisen har dessutom haft feber i helgen och är snorig så han får vara hemma med pappa, jag kan ju knappast ringa i morgon och säga att jag tar en VAB-dag, min första dag…

  Kram och ha det gott med tjejerna!

  • Låter som en supersommar! Hoppas att första jobbdagen gick bra idag, oj, det måste ha varit lite konstigt… Stella var hur glad som helst hela första dagisveckan (förra veckan) men idag gjorde hon världens mest ledsna lilla ansikte när jag skulle lämna och började gråta tyst gråt, snyft, men jag spanade också lite genom fönstret och såg att hon var glad då. Skönt i alla fall… Kram!

 4. Kul att titta in här och se massa uppdateringar! Hade nästan börjat misströsta :-). Låter som att ni haft en härlig sommar, och att ni får en fortsatt härlig sommar over there… Det var verkligen underbart i juli här men jag hade gärna haft en något mindre regnig augusti-månad. Håller tummarna för september istället! Annars är jag glad att månaderna går, varje vecka är ett steg närmare bebis…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s