Värmebölja…

Pust, känner mig alldeles matt och slö här – 31 grader nu på kvällen. Jag längtar efter svala höstdagar! Kräftskivan igår blev jättelyckad, amerikanerna tycker ju alltihop är väldigt exotiskt… Måste komma igång med min kamera igen, tog några foton igår men har inte orkat ladda upp dem än. Slö som sagt.

Trots värmen har jag lite höstkänslor, sådär så att jag vill komma i ordning med allt, nystarta liksom. Rensade ordentligt i Stellas rum idag – tog ut urvuxet, fram med större storlekar från källaren. Någonstans måste man börja! Nästa steg blir Kittys rum, sen kanske mina egna grejer. Usch, har alldeles för mycket… Åh vad man kan samla på sig!

Höstplanerna annars: tillsammans med en kompis ska jag springa ett halvt maraton (hjälp!!!!) 19 september (jo, september, det är rätt snart alltså…) – spännande, det blir även mer pluggande. Tyvärr hamnade jag precis under godkänt-gränsen på provet jag skrev innan sommaren så det måste göras igen. Suck. Men först gör jag prov nummer två som jag redan är anmäld till. Ja, ja, ibland går saker och ting inte som man tänkt sig, men det är inte hela världen – inte värt att deppa ihop över ett misslyckat prov. Jag längtar efter att komma igång med jobb igen, saknar det sociala på ett kontor, inspirerande nya idéer osv. Så förhoppningsvis hittar jag något jobb inom forskning här ganska snart, håll tummarna 🙂

Ha det bra allihop! Bild på en glad sommar-Kitty i Grundsund, nyshoppade Didriksons-regnbyxorna på!

10 tankar om “Värmebölja…

 1. Høres deilig ut med varmebølge hos dere! Nyt det mens du kan, høsten kommer fortere enn du aner 🙂 Her i Oslo var det bare 9 grader da jeg sto opp i dag.. Tråkigt med prøven du må ta om igjen, men som du sier er det ikke verdt å deppe over! Jeg er helt sikker på at du fikser det med glans neste gang 😀

 2. Vet du; du tar tentan nästa gång! Jag är jätteimponerad över att du ändå orkar hålla så högt tempo i ditt liv med så mycket på gång. Kul med halvmara, jag var ute och sprang ett par kilometer häromdagen och trodde ta mig tusan att hjärtat skulle stanna!

  Ha det bra!

 3. Håll ut, snart kommer svalare tider 🙂 Du har ju redan fått väderrapport från oslo :-), men här är hösten verkligen igång för fullt. Var på svamptur i söndags och resultatet blev ca 10 liter rensad svamp!! Mest trattkantareller. Har du nåt bra svamppaj-recept? 🙂 Jag älskar verkligen hösten, det känns alltid som en nystart. Har till och med anmält mig på yoga-kurs, det har jag aldrig testat förr… Lycka till med både prov 2 och 1! 🙂

 4. Näe vad surt att köra på tentan! Jag har verkligen tänkt på dig och hejat i smyg. Men du sätter den ska du se, nu vet du ju lite mer hur tentan ser ut och sånt. Jag hade en riktigt sur vår och körde på två tentor och fick skriva omtenta. Som jag fick VG på! Så, omtentor är inte hela världen och då lär du dig extra mycket och det är alltid bra! Heja!

 5. Ja, varmt ar det….har ar det ju sommarvader iallfall september ut men ar ju sugen pa lite host nu! Lycka till med nasta tenta,nu vet du ju hur det ar att ta dem sa det gar sakert bra. Tittar pa fullt pa National Hurrican Center’s hemsida for pa sondag bar det av med bat till…. Bermuda! Forhoppningsvis har Earl och Fiona dragit forbi da!

  • Åh, hoppas verkligen det! Mina svärföräldrar är till och med lite oroliga för K+S och mig som ska ta tåget till Connecticut i eftermiddag…

 6. Hej Amy
  Trevligt att du är tillbaka och lycka till med pluggandet och löpningen! Provet fixar du säkert nästa gång. Skulle vara kul att höra hur du tränar, skulle ha lust att göra ngt liknande själv men har inte ”vågat” ta steget ut o anmäla mig. Trevligt lång veckoslut!!

  • Tack! Ska gärna lägga ut lite mer om träning, läser alla de där steg för steg programmen i tidningar etc men har inte något exakt jag följer, mest pga tidsbrist 🙂 Men nu fram till loppet hoppas jag kunna springa varannan-var tredje dag!

 7. Ah, vad synd med provet. Men vad sjutton, det går fler tåg. Njuuut av värmen. Här i Skåne kom hösten tyvärr alldeles för tidigt i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s