Äventyr!

Nu har jag packat ihop här hemma och ska sticka iväg och hämta mina flickor, hihi, känns fortfarande lite knäppt ibland att jag har två små flickor! Sen tar vi tåget till Connecticut där vi ska slappa, sola, bada tillsammans med grandma+grandpa, kusin Mona (samt hennes mamma och pappa såklart) hela helgen. Härligt! Stackars Jeff åker på konferens i DC istället, fast han får nog trevligt också tror jag. Kitty är mycket för äventyr nuförtiden (och att vara på rymmen, som Rasmus…) så förhoppningsvis räknas tågresan som ett sådant.

Fortsätter med en söt sommarbild, måste komma igång med fotandet här igen, åtminstone med min iPhone ju! Högtidligt lovar jag nu åtminstone några bilder från helgen, datorn stannar kvar hemma men det fungerar faktiskt riktigt bra att blogga med telefonen också.

Hörs snart!

5 tankar om “Äventyr!

  1. Åh vad spännande, tågresa måste ju helt klart räknas in i äventyrskategorin. Hoppas bara att hon inte får för sig att göra en Rasmus… gjorde jag när jag var liten, rymde väl 100 meter och gömde mig bakom ett garage. När ingen letat efter mig på minst 20 minuter tröttnade jag och gick hem… 😉
    Hoppas att ni får en härlig helg och vackert väder. KRAM

  2. Haha, ser ut som att Kitty försöker strypa Stella :-). Mysigt med tågresa och slapphelg hos svärisarna, jag får se om jag kan mångla till mig en middag hos min svärmor men bad och sol lär det inte bli, 200 meter härifrån… Skrapade vindrutan på bilen imorse! Och jag bor INTE i Norrland (utan nära jönköping). Så njut av hettan ett tag till, hösten kommer snabbt nog ändå (men är förmodligen ännu mer njutbar i Philly). Trevlig helg!

  3. Hej Amy! Jag gillar din blogg skarpt, kul att du är igång igen 🙂 Har du några bra miami-tips? Framför allt bra hotell söker jag i närheten av strand, har du något säkert kort? Spelar ingen roll riktigt vart på miami beach/sunny isles bara det kan kombineras med sol och bad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s