Glada!

Så här glada var Kitty och Stella just nu när vi spanade in vår alldeles nya egna bil på gatan – känns nästan overkligt! Nästa stopp lekplatsen, kaffe på vägen, farmers market på vägen hem, får se vad vi kan hitta för något gott… Ha en toppenlördag!!!

8 tankar om “Glada!

  1. Vilka söta döttrar du har! Är det en Bugaboo Cameleon som din yngsta ligger i? Vi funderar på en sån till vår bebis, men vet inte om den är bra! Gillar du den? Fördelar/nackdelar?

    • Visst är det en bugaboo cameleon, gillar den jättemycket! Vi hade mountain buggy/urban jungle till Kitty men jag tyckte den var så himla bred och när hon flyttade till sittdelen satt hon inte särskilt bra i den + att man måste vända dem ifrån sig, fast mountain buggys nya swift tycker jag verkar väldigt smidig! Men i alla fall, mycket nöjd med vår vagn, liggdelen var rymlig och Stella sov i den första månaderna, så praktiskt att ha bredvid sängen. Den är lätt att fälla ihop när man fått in knepen, mycket skön att köra och så tycker jag den är fin också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s