Höst!

Åh, vad jag gillar hösten här i Philadelphia. Så otroligt vackert, friskt och härligt! Temperaturen är ju fortfarande som svensk högsommar ungefär men det blir mörkt tidigare på kvällarna och enstaka löv börjar skifta färg. Vår farmers market är nästan allra finast vid den här tiden på året, där finns fortfarande massor av blommor att välja mellan + supergoda persikor men höstens pumpor, squash etc börjar också komma. De här två bilderna tog jag idag.

Annars ska jag just slå mig ner framför Backup Plan nu, säkert en rätt så fånig film men jag misstänker att jag kommer gilla den… Passar på ikväll eftersom Jeff hade jobb att ta igen, inte riktigt hans typ av film, även om han helt klart kan uppskatta vissa romantiska komedier. Hörs snart igen!

11 tankar om “Höst!

  1. Harliga farger! Efter varma dagar pa Bermuda var det riktigt skont att fa ta pa sig en jacka (om an sommar jacka)imorse nar vi kom hem. Pa tisdag borjar skolan igen, gissa om nagon ar glad?! Ha en fin vecka och grattis till bilen!

  2. Liten fundering bara: på skylten vid blommorna står det 8,80 + tx? Betyder det att man ska lägga på momsen, typ, själv i huvudet för att få ett hum om vad det kostar? Hur funkar det?

  3. Hej Amy! Alskar hosten jag med! Sa fint med alla farger.
    Back up plan = varning! Den ar jattedalig. Hade oxa hoppats pa en lite lagom fjantig men kul romantisk komedi men jag kunde inte titta klart! Det var nastan plagsamt!!
    Kram fran en trogen läsare!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s