13 tankar om “På startlinjen!

  1. Lycka till! Måste bara tilläga att din blogg är super bra. Jag blev super ledsen när du sa att du skulle sluta blogga på mama men när jag sen hittade dig här, blev allting toppen igen. Fortsätt blogga! =)

  2. hej amy, hoppas att det gick bra att springa!

    jag tänkte bara chansa och höra om du vet något bra recept på havrekakor, oat’n fruit cookies brukar de kanske kallas i usa? Jag tänker mig ganska tjocka och sega kakor. Jag har tittat på ditt recept här http://www.veckorevyn.com/bloggar/amys-blogg/index.xml?category=&from=&to=&next=15, men undrar om det kanske är mer mjöl än havregryn, annars låter det väldigt bra, kan man byta ut lite av mjölet mot mer gryn tror du, eller blir det konstigt då?

    tack för råd!

  3. Hej! Hur gick det på loppet? Hur långt sprang ni? Själv har jag sedan några veckor tillbaka kommit igång att jogga/springa och det känns så skönt att springa ute i höstluften nu även om vissa pass avverkas på löpbandet på gymmet. Saknar dina inlägg… hoppas du finner tid och inspiration! Kram!

    • Hej Karolina! 13.1 miles, 21 km sprang jag, hu… Det var långt men kändes faktiskt riktigt bra! Snabb var jag inte, 2 timmar och 42 min, men jag lunkade på i min egen takt och njöt av rolig ljudbok samtidigt. Åh, vad härligt att springa ute i höstluften, här är det fortfarande rätt varmt och fuktigt, längtar efter riktig höst. Kram! Jo, hoppas också snart jag ska köra igång med lite mer bloggande, dagarna bara flyger iväg känns det som…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s