Tittut

Hej allihop! Men hallå vad seg jag är med bloggandet nuförtiden, men kanske är oktober min månad. Höstkänslan har liksom inte riktigt infunnit sig här än faktiskt. Fortfarande varmt och fuktigt mest hela tiden (idag någon slags tropiskt regnväder typ) och jag längtar efter den där friska krispiga luften! Ikväll börjar Kitty på suzuki-piano, vilket innebär att jag har några timmar på mig att göra min föräldra-läxa, nämligen läsa den här boken… Så det får nog bli att bläddra snabbt.

Kram, hoppas att ni har det bra!!!

8 tankar om “Tittut

 1. Amy,
  här i Göteborg har det varit riktigt krispiga fina höstnätter/dagar. Det har faktiskt varit minus! Inte mycket men tillräckligt för att andas frisk, klar luft och andas ut ”rök”. Sen blå himmel och strålande sol på dagarna, ljuvligt.
  Jag läste att Polarn & Pyret öppnat butik i Greenwich, Connecticut. Då kom jag att tänka på dig av någon anledning 🙂
  Må så gött!
  /Anna

  • Åh, låter fint tycker jag!!! Oj, måste kanske ta mig till Greenwich nästa gång vi är i Connecticut, nyfiken på hur PoP fungerar där!

 2. Na, hostkanslan har inte infunnit sig har annu…Skall plocka applen och pumpa pa lordag I Connecticut, kanske far man lite hostsmak da;-)

  • Åh, härligt, vi plockade massor av äpplen i CT förra helgen, måste försöka göra lite mos snart… Idag börjar ju temperaturen sjunka lite så det blir kanske en riktig hösthelg 🙂

 3. Hallojsan,

  spännande med piano. Nils har fått börja på tennis eller snarare bollekis, racket får de börja med först nästa år. Här är annars lugnt och stilla… Barnen gillar dagis och jag är ju tillbaka på jobbet. Kalles största sorg är dock att han anses för liten för storbarnsavdelningen 😉

  Ha en superfin helg och skönt om familjen!

  Kram e

  • Hihi, tennis utan racket 🙂 Men roligt att komma igång med något sånt! Hur känns det att vara tillbaka på jobbet igen? Pianolektionen var bra när vi väl kom igång, först blev Kitty alldeles blyg, sur och tyst och ville bara sitta i mitt knä och hänga på mig. Men sen började hon haka på mer och mer. Stella älskar att inte vara minst i sin dagisgrupp verkar det som, hon vill mest leka med de små bebisarna (6-7 mån gamla, känns så knäppt för mig som svensk…)

   Ha en skön helg ni också!
   Kram

 4. hej! läser din blogg då och då, riktigt mysig! och nu var jag bara tvungen att kommentera.. grymt bra val med suzukipiano! är själv ett gammalt suzukibarn (fiol) och tycker det är ett toppensätt för barn att börja spela något eller mest leka 🙂 suzukimetoden har man nytta av länge, inte bara inom musiken utan även för språkinlärning osv. även om det kan vara svårt att sitta still och öva i den åldern, huvudsaken är att man har skoj. lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s