Fredagslyx

Här stormade och regnade det hela natten och på morgonen vaknade vi äntligen till ett väder som gjorde att jag kände mig alldeles hemma: 15 grader, blåsigt och grått. Jag kommer ju från Göteborg! När Stella tog sin förmiddagslur passade Kitty och jag på att ha soffmys med Lotta på Bråkmakargatan. Skönt att bara slappa då och då.

Insåg vid lunchtid att vi hade massor av gott i kylskåpet så det blev en extralyxig sallad: babyspenat, färska fikon, parmaskinka, parmesan, balsamicosirap, olivolja, svartpeppar… Spaghetti, tomatsås och korv till Kitty och Stella, de tyckte inte alls att min sallad såg lyxig ut.

Ha en toppenhelg!

Ser Stella ovanligt kladdig ut? Nej, inte alls, hon lyckas bara bli extremt kladdig vid precis varje måltid. Förstår knappt hur hon lyckas… Och jo, det fanns en tallrik, den ligger på golvet. Mjölkmuggen också…

11 tankar om “Fredagslyx

  1. Ja, verkligen så lik Kitty, tänkte först att det var hon men sen bara ”nej, vänta nu, något stämmer inte här…” Lockigt ser håret ut, dessutom!

    • Ja, lite lockigt har det blivit, men fortfarande inte riktigt som Kittys, vi får se var det här slutar. Häromdagen trodde en kompis till Jeff att de var tvillingar. Nej, han kan inte ha tittat särskilt noga och nej, han var nog inte så van vid barn… Hmm!

  2. Hade en supermysig weekend i Chicago! Det var lite småruggit hos oss också men klart bättre än hos er. Lägger ut lite bilder på min FB sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s