Kaffe, kaffe, kaffe

Jag får erkänna, jag är en riktig kaffeälskare! Egentligen är det inte riktigt koffein som drar tror jag, snarare den hemtrevliga, lugna känslan som en kopp kaffe oftast ger mig. Satt och bläddrade genom gamla urklipp som jag samlat i en mapp här hemma och hittade den här positiva kaffeartikeln, go kaffe!

Idag dags för Kittys andra pianolektion, hoppas de får spela lite, blir ju roligare då… Ikväll ska vi på middag till kompisar, med stort matlagningsintresse, så jag hoppas på något gott! Igår hjälpte Kitty och Stella mig med middag, kan ni se hur nöjd Stella är med att få stå bredvid storasyster på pallen?! Extremt stolt över sig själv…

 

19 tankar om “Kaffe, kaffe, kaffe

 1. Jag har letat överallt på nätet efter någon sorts konverterare som jämför amerikanska storlekar mot svenska, men jag hittar noll. Har du någon aning om vad storlek 40 blir? Ursäkta att jag frågar dig, det är ju verkligen inte ditt problem, men jag tänkte att du borde ju veta när du bor där.

 2. Visst är kaffe en gudadryck! Kan knappt tänka mig en dag utan en riktigt god kopp kaffe. Hur gör du/ni kaffe hemma, Amy? Det finns ju ett antal olika metoder för ett brygga kaffe…

 3. Åh, jag älskar kaffe, o det kan vara decaf eller vanligt, bara smaken är god!

  Jag är på jakt efter den perfekta bryggaren. Köpte en Nespresso, men det är lite för mkt espresso för vår smak, vi gillar mest vanligt kaffe.. så den åkte tillbaka. Sedan blev det en Tassimo model mellan, vilket inte var en hit. Fast nu prövade vi bara sbux kaffe och ett annat.. men inte Gevalia, vilket jag vet att de har. Så nu funderar jag på att köpa den dyrare varianten Tassimo och pröva lite flera sorter… blablabla. Vilket rabblande, men jag har verkligen coffee issues…. eftersom när jag o Stella är hemma vill jag inte brygga en hel kanna, så nu kör jag kokvatten och instant i olika varianter – men inte riktigt vad jag vill ha……

  My name is Anna and I am a coffee addict.

 4. Jag erkänner också mitt kaffeberoende 🙂 Har till om med skaffat mig en ”commuter cup”, lite töntigt, mycket miljövänligt och väldigt amerikanskt 🙂 Bor ju trots allt i Starbucks hemstad…

 5. Åh kaffe! Vad vore väl dagarna utan denna svarta tjära?
  Mysigt med Halloween på ingång och fantastiskt smidigt att köra samma kostymer i år igen, snart passar ju Stella i Kittys gamla! 🙂 Som för övrigt ser galet nöjd ut där hon står bredvid storasyster! Och det ska hon ju vara för är Stellas storasyster det minsta lik Olivers storasyster så är det inte alltid de får vara med alls. Ha en härlig helg. KRAM

 6. Jag älskar kaffe men har precis fått magkatarr, så nu blir det inge kaffe för mig. Svårt att hitta någon bra ersättare också tycker jag.

 7. Gulliga tjejer och Kitty med ny frisyr. Måste bara fråga, är det inte större längdskillnad på tjejerna eller står Stella högre upp? Mellan mina killar känns det som det skiljer jättemycket i längd. Nej, nu dags för Gossip Girl. Kram e

  • Tack, ja Kitty är mycket nöjd med sin frisyr nu! Hihi, Kitty står på knä på pallen, så det skiljer väldigt mycket i längd. Härligt med söndag kväll och Gossip Girl! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s