Helgens leksak nummer ett

Den stora tomma lådan som kom i fredags, inte innehållet utan själva lådan. Först gömde vi Stella i den. Sen blev den till en glassaffär. Och till slut insåg Kitty att man faktiskt skulle skicka saker i lådan, då bestämde hon sig för att skicka sig själv till Sverige. Var i Sverige frågade Jeff – Sälen såklart sa Kitty, så hon packade ner en fleecetröja, några crackers och hoppade i. Sen var det bara att tejpa ihop, skriva address, göra ett litet titthål och så bar Jeff iväg lådan, grannbarnen var mycket nyfikna och Kitty berättade stolt att hon var på väg till Sverige! Besvikelsen var stor när det inte blev någon resa trots allt…

8 tankar om “Helgens leksak nummer ett

  1. Playing with cardboard boxes is so much fun! I just wish I were still the same size as Kitty/Stella so I could still do it now…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s