Imorgon kommer de!

Snart är mamma och pappa här, åh vad det ska bli kul! Så nu fixas och grejas så gott det bara går… Passerade just turkosa och lila bär, lite häftigt, undrar vad det kan vara?

6 tankar om “Imorgon kommer de!

 1. Jag läste passera som i att passera/mosa/purea. Men sen insåg jag att det ju inte var det du menade… Fina är bären i alla fall. Är dock ingen biolog så jag har ingen aning om vad det kan vara. Hoppas ni får det härligt med din föräldrar på besök! Njut! Du har en mycket trevlig blogg för övrigt, men saknar lite fler recept, så som du brukade dela av dej mera av förr 😉

  • hahaha det var kul! ”passerade just lite olika turkosa, rosa och lila bär, undrar vad det var för bär? nu ska jag smaka!”
   hahaha! eller var det bara jag som tyckte det var kul?
   härligt att du är tillbaka, amy! har missat att du börjat blogga igen efter sommaruppehållet.

 2. Ha det så härligt! Mina kommer på Torsdag:) Och vi har en lite sewer gas läcka i husest, som inte är så himla läcker…. Men det ska fixas nu iallafall. Typiskt. Vet du om det är farligt att andas in….??

  Jag tror jag kommit ihåg att beställa alla ”nödvändigheter” från SWE. kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s