Ett endaste…

Alltså att det ska vara så himla svårt att kunna få till ett endaste foto där både Kitty och Stella tittar mot kameran (och gärna ler) på samma gång! Det börjar ju bli julkortstider så nu kämpar jag för fullt… Foto på hela familjen skulle ju vara trevligt också men mycket svårt! I vilket fall hade vi en härlig hösthelg i Connecticut. Strandpromenad, födelsedagsfirande för svärföräldrarna (Kitty och jag hade bakat supergod kladdkaka, mmm…), pumpaspaning och en rätt så lång bilresa hem. Denna veckan är det nedräkning som gäller åtminstone för Kitty. Halloween på söndag, det är stort!

Iklädda nya fleecejackorna, 25%-erbjudande för oss PoP-kunder här i USA kunde jag inte motstå…

Mamma, kan vi ta med oss den här hem? Hmm….

Jamen försök få till ett kort på mig och Stella innan vi åker då…

Naturintresserad!

6 tankar om “Ett endaste…

  1. Glada härliga bilder! Men jag förstår dig, det kan vara lite smått frustrerande att få dem att titta in i kameran samtidigt, och le! Jag står oftast och hojtar och fjantar mig samtidigt, men inte för mycket får då kommer den lille sättandes istället. En annan grej som Alicia började med var att lura Oliver med ”det snöar på mamma”. Funkar ibland, men inte så ofta, längre.
    Hoppas att ni får en härlig Halloween, släng gärna ut lite tips och så. Ha en härlig dag. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s